1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. UYUŞTURUCU OPERASYONU GERÇEKLEŞTİREN POLİS 6 KİŞİYİ TUTUKLADI
UYUŞTURUCU OPERASYONU GERÇEKLEŞTİREN POLİS 6 KİŞİYİ TUTUKLADI

UYUŞTURUCU OPERASYONU GERÇEKLEŞTİREN POLİS 6 KİŞİYİ TUTUKLADI

Uyuşturucu operasyonu gerçekleştiren polis 6 kişiyi tutukladı.

A+A-

Lapta, Gazimağusa, ve Gemikonağı’nda uyuşturucu operasyonu gerçekleştiren polis 6 kişiyi tutukladı.

Polis Basın Bülteni’ne göre,  Lapta’da, M.T.’nin (E-41) kullanımında bulunan araçta polis tarafında yapılan aramada, kokain türü uyuşturucu olduğuna inanılan yaklaşık 3 gram ağırlığında maddeyle, üzerilerinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan 4 adet foil kağıdı parçası ve uyuşturucu madde içiminde kullanıldığına inanılan 9 adet pipet bulundu.

Gazimağusa’da A.M.C’nin.(E-37) kaldığı evde yapılan aramada,  hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan yaklaşık iki gram ağırlığında madde, içerisinde hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan ikisi içilmiş üç adet sarma sigara ve bir adet öğütücü ele geçirildi.

Gemikonağı’nda Ecevit Caddesi üzerinde şüpheli görülen A.A.M’nin .(E-20) üzerinde  yapılan aramada, yaklaşık 4 gram ağırlığında madde; Güzelyurt’taki ikametgahında ise yaklaşık 3 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulundu.

Gemikonağı’nda M.G’nin. (E-17) tasarrufunda yaklaşık 100 miligram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulundu. Mesele ile bağlantılı olarak M.G.’nin yanısıra M.Y. (E-25) ve A.A.M.(E-20) tutuklandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.