1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. UYUŞTURUCU VE MERMİ BULUNDU!
UYUŞTURUCU VE MERMİ BULUNDU!

UYUŞTURUCU VE MERMİ BULUNDU!

Cihangir ve Alayköy'de;

A+A-

Polis Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü'ne bağlı bir ekip, iki farklı bölgede düzenlediği operasyonlarda, uyuşturucu olduğu tahmin edilen madde ve beş adet canlı mermi ele geçirdi. Polisin önceki gün Cihangir ve dün de Alaköy'de yaptığı operasyonlarda üç kişi gözaltına alındı.

Cihangir'de otomobile baskın

Narkotik Polisi önceki gün aldığı bir ihbar üzerine, Cihangir'de bir otomobile operasyon düzenlerken, yapılan aramada, 2 gram sentetik cannabionid (bonzai) türü uyuşturucu olduğu tahmin edilen madde ile içerisinde yine uyuşturucu olduğu tahmin edilen bir adet sigara buldu. Yapılan baskında otomobilde bulunan Hüseyin Şirin ve Soner Demirci polis tarafindan gözaltına alındı.

Alayköy'de 5 canlı mermi

Hüseyin Şirin ve Soner Demirci'nin, konu uyuşturucu maddeyi Alayköy'de sakin Ersan Tarım'dan aldığını gönüllü ifade vererek iddia etmesi üzerine, Narkotik Polisi dün sabaha karşı Tarım'ın evine operasyon düzenledi.   Mahkeme emriyle Tarım'ın evinde yapılan aramada, naylona sarılı 5 adet canlı mermi bulunarak emare olarak alınırken, Ersan Tarım da tutuklandı.

Zanlılar mahkemede

Hüseyin Şirin, Soner Demirci ve Ersan Tarım dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi'ne çıkarıldı.

Ceza Davaları Yargıcı Hale Ahmet Raşit'in huzuruna çıkarılan zanlılarla ilgili olarak, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü'nde görev yapan polis memuru Mehmet Sevinç yeminli şahadet verdi.

Sevinç, soruşturmanın yeni başladığını, Hüseyin Şirin ve Soner Demirci isimli zanlıların birer gönüllü ifade verdiğini söyledi. Zanlı 3 Ersan Tarım'ın evinde bulunan canlı mermilerin, balistik şubeye gönderildiğini kaydeden Sevinç, bu aşamada zanlıların tahkikat amaçlı üç gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti.

Sunulan şahadeti ve meselenin ciddiyetini dikkate alan Yargıç Hale Ahmet Raşit, zanlıların bu aşamada bir gün tutuklu kalmalarına emir verdi.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.