1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. UYUŞTURUCU ZANLILARI TEMİNATA BAĞLANDI
UYUŞTURUCU ZANLILARI TEMİNATA BAĞLANDI

UYUŞTURUCU ZANLILARI TEMİNATA BAĞLANDI

Ercan’dan ülkemize tasarruflarındaki uyuşturucu madde ile gelen zanlılar Ali İhsan ve Kerem Türker teminata bağlanmak üzere dün mahkeme huzuruna çıkarıldılar…

A+A-
Kamalı Haber

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğünde görevli polis memuru Ahmet Bayram olayla ilgili bulguları aktardı. 

Ahmet Bayram, huzurda bulunan zanlı Ali İhsan’ın tasarrufunda 2 gram 212 miligram; zanlı Kerem Türker’in ise 2 gram 444 miligram bonzai ile Ercan’dan ülkemize giriş yapmak isterken Narkotik detektör köpeği Cindy tarafından tespit edildiğini söyledi. 

Polis zanlıların uyuşturucu madde ithal ve tasarruf suçlarından methaldar olduğun ve aleyhlerine başlatılan soruşturmanın tamamlandığını söyledi. 

Polis memuru Ahmet Bayram zanlıların ilerde görüşülecek davalarında hazır bulunmaları maksadı ile uygun bir teminata bağlanmalarını talep etti.

Yargıç Meltem Dündar zanlıların yurtdışına çıkışlarının yasaklanması, haftada bir gün en yakın polis karakoluna ispati vücut etmeleri ve 10’ar bin TL nakti teminat yatırmaları koşulu ile tutuksuz yargılanmalarına emir verdi. 
Haberal Kıbrıslı
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.