1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. UYUŞTURUCU ZANLILARINA BAYRAM CEZASI
UYUŞTURUCU ZANLILARINA BAYRAM CEZASI

UYUŞTURUCU ZANLILARINA BAYRAM CEZASI

Bir kişi aranıyor

A+A-

Mağusa’da evlerinde 16 gram ağırlığında uyuşturucu olduğuna inanılan maddeler ile yakalanan zanlı Abdullah Başar ile Halil Küçük dün yeniden mahkemeye çıkarıldı

Mağusa'da evlerinde yapılan aramada yaklaşık 16 gr uyuşturucu olduğuna inanılan maddeler bulunan ve tutuklanan zanlı Abdullah Başar ile Halil Küçük dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi'ne çıkarıldılar. “Kanunsuz uyuşturucu madde alma” ve “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlamasıyla mahkemeye çıkarılan zanlı Başar ile Küçük'ün tutukluluk süresi 5'er gün daha uzatıldı.

ARANAN BİR KİŞİ VAR

Meselenin tahkikat memuru Hüseyin Özdesoy, 30 Eylül tarihinde Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekiplerince alınan bir bilgide zanlı Abdullah başar ile Halil Küçük'ün tasarrufunda kanunsuz uyuşturucu madde olduğunu öğrendiklerini söyledi. Ayni gün zanlı başar ile Küçük'ün evinde arama yapıldığını belirten Özdesoy, yapılan aramada evin çeşitli yerlerinde toplam 16 gr uyuşturucu olduğuna inanılan maddeler bulunduğunu anımsattı. zanlı Başar'ın gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini belirten Özdesoy, zanlının ifadesinde konu maddeleri aldığı kişinin adını verdiğini ve konu kişinin arandığını söyledi. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın devam ettiğini belirten Özdesoy, zanlıların 8 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

TUTUKLULUK SÜRELERİ UZATILDI

Mağusa Kaza Mahkemesi yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı Abdullah başar ile Halil Küçük'ün tahkikat maksatları bakımından 5 gün süreyle daha poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Detay

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.