1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. UYUŞTURUCULAR SIRT ÇANTASI VE İÇ ÇAMAŞIRINDAN ÇIKTI
UYUŞTURUCULAR SIRT ÇANTASI VE İÇ ÇAMAŞIRINDAN ÇIKTI

UYUŞTURUCULAR SIRT ÇANTASI VE İÇ ÇAMAŞIRINDAN ÇIKTI

Uyuşturucular sırt çantası ve iç çamaşırından çıktı

A+A-

Ercan Havaalanı'ndan adaya giriş yapan Tarık Bulut'un üzerinde 20 adet, İlyas Cihangiroğlu'nun tasarrufunda ise 6 adet uyuşturucu hap bulundu

Emine UYSAL

Ercan Havaalanı'ndan adaya giriş yapan Tarık Bulut'un iç çamaşırında 20 adet, İlyas Cihangiroğlu'nun sırt çantasında ise 6 adet uyuşturucu hap bulundu.

"Kanunsuz uyuşturucu madde ithali ve tasarrufu" suçlamalarıyla aynı saatlerde gözaltına alınan iki zanlı dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi'ne çıkarıldı.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar'ın huzurunda görüşülen davada KKTC Başsavcılığı adına savcı Ayşe Kaymak Şadi, tanık olarak Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü'nde görev yapan polis memuru Mustafa Zor'u dinletti.

Mahkemede yeminli şahadet veren Zor, 16 Kasım'da saat 21.10'da Ercan Havaalanı'nda muhaceret işlemlerini yaptırmak için bekleyen 36 yaşındaki zanlı Tarık Bulut'a narkotik köpeğinin tepki vermesiyle yapılan üst aramasında iç çamaşırında şeffaf naylona sarılı 20 adet uyuşturucu olduğuna inanılan pembe renk hap bulunarak, emare alındığını kaydetti.

Polis memuru Mustafa Zor, yine havaalanından saat 23.00'te giriş yapan 27 yaşındaki İlyas Cihangiroğlu'nun üzerine narkotik köpeğinin tepki vermesiyle yapılan üst aramasında sağ omzunda asılı sırt çantasında naylona sarılı 6 adet uyuşturucu olduğuna inanılan hap bulunarak emare alındığını kaydetti.

Her iki zanlının da gönüllü ifade verdiğini ve suçlarını kabul ettiğini belirten Zor, soruşturmaların çok yönlü devam ettiğine vurgu yaptı.

Zor, zanlıların tahkikat amaçlı bir gün tutuklu kalmasını talep etti.

Zanlılar tutukluluk talebine itiraz etmedi.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar, zanlıların tahkikat amaçlı bir gün tutuklu kalmasına emir verdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.