1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. UYUŞTURUCULARI RÖGARDA SAKLIYORDU
UYUŞTURUCULARI RÖGARDA SAKLIYORDU

UYUŞTURUCULARI RÖGARDA SAKLIYORDU

Uyuşturucuları rögarda saklıyordu

A+A-

Girne’de yakalanan iki kişiye uyuşturucu sattığı iddiasıyla aranan Erkut Erdendoğ da yakalandı. Erdendoğ’un evinden de uyuşturucu çıktı. Narkotik polisi, zanlı Erkut Erdendoğ’un evinde yaptığı aramada rögarda saklanan, 6 adet şeffaf naylona konulmuş yaklaşık 10 gram ağırlığında hintkeneviri, yatak odasında üzerinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan bir adet hassas terazi, yine aynı odada komodin çekmecesi içerisinde bir miktar uyuşturucu olduğuna inanılan madde buldu.

Elmas TOKAY

Girne’de Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’ne bağlı ekibin geçtiğimiz gün yaptığı operasyonda yakalanan ve üzerlerinde bulunan uyuşturucuyu satın aldıklarını söyledikleri Erkut Erdendoğ da yakalandı. Polis, Erdendoğ’un evinde yaptığı aramada, rögar içinde paketlerde gizlenmiş yaklaşık 10 gram ağırlığında hintkeneviri, yatak odasında uyuşturucu tartımında kullanıldığı düşünülen hassas terazi ve komodin çekmecesinde de bir miktar uyuşturucu madde buldu.

Erkut Erdendoğ, hakkında başlatılan polis soruşturması çerçevesinde dün Girne’de mahkemeye çıkarıldı.

Ceza Davaları Yargıcı Mesut Mesutoğlu’nun huzurunda görüşülen davada, iddia makamı, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis çavuşu Barış Duman’ı tanık olarak dinletti.

Duman, 9 Ekim tarihinde yine uyuşturucu madde ile tutuklanan 2 kişiden yapılan sorgulamada söz konusu uyuşturucu maddeleri Erkut Erdendoğ’un sattığı bilgisi üzerine zanlının ve önceki gün tespit edildiğini söyledi.

Zanlının evinde yapılan aramada, rögar kısmında 6 adet şeffaf naylon içerisinde yaklaşık 10 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğu tahmin edilen madde bulduklarını anlatan Duman, zanlının yatak odasında üzerinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan bir adet hassas terazi, yine aynı odada komodin çekmecesi içerisinde uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunduğunu söyledi. Soruşturmanın devam ettiğini ifade eden Duman, zanlının soruşturma amaçlı 3 gün poliste tutuklu kalması talebinde bulundu.

Sunulan şahadet ışığında meselenin ciddiyetine dikkat çeken Yargıç Mesut Mesutoğlu, tahkikatın selameti için zanlının 3 gün daha poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Kıbrıs

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.