1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. UYUŞTURUCUYU EŞOFMANA GİZLEDİ
UYUŞTURUCUYU EŞOFMANA GİZLEDİ

UYUŞTURUCUYU EŞOFMANA GİZLEDİ

Uyuşturucuyu eşofmana gizledi

A+A-

Girne Turizm Limanı’ndan ülkeye giriş yapan Ulaş Demir ve Meliha Çakıcı Demir çifti, narkotik köpeği geçemedi

Elmas TOKAY

Girne Turizm Limanı’ndan KKTC’ye önceki gün otomobille giriş yapan Ulaş Demir ve Meliha Çakıcı Demir narkotik dedektör köpeğine takıldı. Tepki veren köpeğin ardından kullanımlarındaki 07 UY 173 plakalı otomobilde ve üzerlerinde yapılan aramada Meliha Çakıcı Demir’in giymekte olduğu eşofmanın iç kısmına gizlenmiş 40 gram Hint Keneviri türü uyuşturucu olduğu tahmin edilen madde bulunarak emare alındı.

İki zanlı dün Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı ve haklarında tahkikat amaçlı 3’er gün tutukluluk emri alındı.

Ceza Davaları Yargıcı Hazan Haksun’un huzurunda görüşülen davada, iddia makamı adına hazır bulunan Kıdemli Savcı Mustafa Atakara, polis çavuşu Mehmet Bayram’ı tanık olarak dinletti.

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis çavuşu Mehmet Bayram, zanlı Ulaş Demir ve Meliha Çakıcı Demir’in “Kanunsuz uyuşturucu madde hint keneviri ithal ve tasarrufu” suçlarından tutuklandıklarını anlattı.

Zanlılar aleyhindeki soruşturmanın devam ettiğini belirten Bayram, alınacak olan ifadelerin olduğunu ve emare olarak alınan uyuşturucu maddenin analize gönderildiğini ifade etti. Bayram, bu aşamada Ulaş Demir ve Meliha Çakıcı Demir’in 3 gün poliste tutuklu kalması talebinde bulundu.

Bu talebe itiraz edilmemesi üzerine Yargıç Hazan Aksun, meselenin ciddiyetine dikkat çekerek, zanlıların 3 gün daha tutuklu kalmasına emir verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.