1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. UYUŞTURUCUYU GÜNEY'DEN ALMIŞLAR
UYUŞTURUCUYU GÜNEY'DEN ALMIŞLAR

UYUŞTURUCUYU GÜNEY'DEN ALMIŞLAR

Uyuşturucuyu Güney'den almışlar

A+A-

 

Erdal Leblebicioğlu, Kamil Yıldırım ve Selçuk Gergin’in içerisinde bulunduğu arabada arama yapan narkotik, 3 paket uyuşturucu ele geçirdi.

Girne’de Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Ekipleri tarafından önceki gün akşam düzenlenen operasyonda  3 paket 9 gram sentetik cannabionid türü uyuşturucu madde ele geçirildi.

Olayla ilgili; Erdal Leblebicioğlu, Kamil Yıldırım ve Selçuk Gergin gözlatına alındı. Zanlıların uyuşturucu maddeyi Güney Kıbrıs’tan getirdikleri belirtilirken, zanlılar dün tutuklama talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı.

Polis, Erdal Leblebicioğlu, Kamil Yıldırım ve Selçuk Gergin’in önceki akşam saat 18.30 sıralarında Girne Çevre Yolu’nda düzenlenen operasyonda tutuklandıklarını anlattı. 

Ön koltuğun yanına gizlemiş…

Polis, zanlı Erdal Leblebicioğlu’nun kullanımında bulunan ve Kamil Yıldırım ile Selçuk Gergin’in yolcu olarak bulunduğu ZKC 220 plakalı araçta yapılan aramada, aracın sol ön koltuğunun yanına gizlenmiş 3 paket Bonzai ele geçirdiklerini kaydetti. 

Polis, zanlılardan yapılan soruşturmada, Erdal Leblebicioğlu ve Kamil Yıldırım’ın aynı gün yasal olmayan yollardan, Selçuk Gergin’in ise yasal yoldan Güney Kıbrıs’a geçerek orda buluştuklarını ifade etti. 

Pazarlığı telefonda yapmışlar…

Telefonda anlaştıkları ismini bilmedikleri bir Rum’dan para karşılığı uyuşturucu maddeyi teslim alarak aynı yöntemle zanlıların KKTC’ye geçiş yaptığını belirten polis, yapılan operasyonda suçüstü yakalandıklarını söyledi. 

Polis, zanlılar hakkında başlatılan soruşturmanın devam ettiğine, alınması gereken ifadelerin ve soruşturulması gereken kişilerin olduğuna dikkati çekerek 2 gün daha tutuklu kalmalarını talep etti.  Talebi değerlendiren mahkeme zanlılar hakkında 2 gün tutukluluk emri verdi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.