1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. UYUYAN KADININ KALÇARINI...
UYUYAN KADININ KALÇARINI...

UYUYAN KADININ KALÇARINI...

Evine girdiği kadına uyurken cinsel saldırı!

A+A-

 

200 promil alkolün etkisi altında balkon kapısından bir kadının evine giren şahıs, uyuyan kadının kalçalarına dokunarak cinsel saldırıda bulundu fakat amacına ulaşamadı.

Girne’de dün gece saat 00.30 sıralarında 200 promil alkolün etkisi altında bir apartmanının birinci katında yaşayan A.Y isimli kadının evine balkondan içeri giren ve odasında uyumakta olan A.Y’nin kalçalarına dokunarak cinsel saldırıda bulunan Nijerya uyruklu Bernart Obalma tutuklanarak cezaevine gönderildi

Nijerya uyruklu Bernart Obalma isimli zanlı cinsel saldırı suçundan tutuklanarak dün Girne’de mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Polis memuru Hüseyin Soyer, zanlının Girne’de meydana gelen mülke tecavüz, cinsel saldırı ve sarhoşluk suçlarından methaldar olduğunu belirtti. Polis, zanlının dün gece saat 00.30 sıralarında 200 promil alkolün etkisi altında Levent apartmanı birinci katta yaşayan A.Y isimli kadının evine balkondan içeri girdiğini ve odasında uyumakta olan A.Y’nin kalçalarına dokunarak cinsel saldırıda bulunduğunu belirtti. Polis, A.Y’nin uyanıp çığlık atması üzerine zanlının kaçtığını ve yapılan şikayet üzerine tutuklandığını belirtti. Polis, cinsel saldırı suçunu işleyen zanlının KKTC’de üniversite eğitimi için bulunduğunu, zanlının suçlamaları kabul etmediğini ancak sadece A.Y’nin ifadesinin değil çığlıkları duyan komşularından da ifade aldıklarını belirtti. Polis, zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını belirterek teminata bağlanmasını talep etti. Aktarılan olgular üzerine iddia makamı zanlının tutuklu yargılanmasını talep etti.

ŞARHOŞTUM AMA CİNSEL SALDIRIDA BULUNMADIM

İddiaların ardından mahkemede söz hakkı verilen zanlı aşırı alkollü olduğunu kabul ettiğini ancak A.Y’ye dokunmadığını öne sürerek, “A.Y’yi tanıyorum. Erkek arkadaşı ile aramızda sorun olduğu için bana iftira attılar. Ayrıca benden para istediler vermeyince de bu yalanı söylediler. Sarhoş olduğum için yanlışlıkla eve girdiğimi kabul edebilirim fakat cinsel saldırı suçlamasını kabul etmiyorum. Öğrenciyim ve okulum bitmek üzere tutuklu yargılanmak istemiyorum” dedi.

Duruşmaya bakan Kıdemli Yargıç Fügen Ulutekin, sadece A.Y’nin şikâyeti olmuş olsaydı tutuksuz yargı kararı verebileceğini ancak A.Y’nin çığlıklarını duyan komşularının ifadelerinin bulunduğunu belirterek, zanlının tutuklu yargılanmasına ve bu amaçla 1 ay süre ile cezaevine gönderilmesine karar verdi.

Halkın Sesi

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.