1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. UYUYUNCA GÖZLERİNDEN KAN GELİYOR!
UYUYUNCA GÖZLERİNDEN KAN GELİYOR!

UYUYUNCA GÖZLERİNDEN KAN GELİYOR!

Azerbaycan'ın Göyçay ilçesinin Halitli köyünde yaşayan 2 yaşındaki Hüseyin Abdullayev, gözlerinden akan kan dolayısıyla uyuyamıyor.

A+A-

Uyumadığı zaman yaşıtlarından hiç bir farkı olmayan Minik Hüseyin uykuya daldığı andan itibaren başta gözleri olmak üzere burnu ve kulaklarından kan akmaya başlıyor. Uyandırıldığında kan akıntısı tamamen duran Hüseyin, uykusuzluk problemi yaşıyor.

Ailenin verdiği bilgiye göre Hüseyin'in yaşadığı sorun sadece memleketleri Göyçay'da meydana geliyor. Yani diğer komşu illere götürüldüğü zaman Hüseyin hiç bir sorun yaşamıyor. Yaşanan problem dolayısıyla memleketlerine kısa süreliğine gelebilen aile Minik Hüseyin'in uyuması ile baba ocağından ayrılmak zorunda kalıyor.

Hüseyin'in tedavisi için ülkedeki bütün uzmanlara başvuran aile, doktorların hastalığa çare bulamamasından dolayı ne yapacaklarını bilemiyorlar.

Hüseyin'in büyükannesi Cemile Abdullayeva, torununun uykuya daldıktan 10 dakika sonra gözlerinden kan akmaya başladığını, daha uzun süre uyuduğu zaman ise kulaklarından burnundan ve ağzından kan geldiğini ifade etti. Babası Rövşen Abdullayev ise oğlunun problemi ile ilgili ülkede gitmedikleri doktor kalmadığını söyledi. Abdullayev oğlunun tedavisi için yerli ve yabancı doktorların her türlü tetkik ve analizleri yaptıklarını ama herhangi bir sonuca ulaşamadıklarını bildirdi. Abdullayev ''Oğlum uyuduktan sonra kan gelmeye başladığı zaman uyanıyor. Tekrar uyuttuğumuz da ise yine kan gelmeye başlıyor. Ne zaman ki Göyçay arazisinden çıkıyoruz, oğlumda her hangi bir problem kalmıyor'' dedi.

Hüseyin'in annesi Elnare Abdullayeva da yaptığı açıklamada oğlunun kanlı gözlerini göstererek ''birazcık uykuya dalınca gördüğünüz gibi kan gelmeye başlıyor bu da oğlumun gözlerinde ve burnunda kaşıntıya neden oluyor. Bundan dolayı da hemen uyanıyor ne yapacağımızı bilemiyoruz. Mecburen burada kalamıyor komşu illere gidiyoruz ''dedi.

MYNET

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.