1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÜZERİ ARANDI VE...
ÜZERİ ARANDI VE...

ÜZERİ ARANDI VE...

Saat 23 raddelerinde devriye gezen polis

A+A-

 

Alayköy’de önceki gece devriye gezen polis ekipleri şüpheli olarak gördükleri S.Ö’nün üzerinde yapılan aramada yaklaşık 1 gram ağırlığında Sentetik Cannabionit türü uyuşturucu madde bulundu. Tutuklanan zanlı dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi huzuruna çıkarıldı. Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğünde görevli polis memuru Ahmet Bayram olayla ilgili bulguları aktardı.

Bayram, zanlının Alayköy’de 9 Ekim tarihinde saat 23 raddelerinde devriye gezen polis ekipleri tarafından şüpheli olarak görüldüğünü ve durdurularak üzerinde yapılan aramada tasarrufunda yaklaşık olarak 1 gram ağırlığında Sentetik Cannabionit yani halk dilinde ‘bonzai’ bulunarak tutuklandığını söyledi.

Polis zanlının gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini vermiş olduğu ifadenin teyit ve tekzibinin yapılacağını mesele ile bağlantısı olduğuna inanılan 1 kişinin arandığını belirterek soruşturmanın salimen yürütüle bilmesi için zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalması talebinde bulundu.

Yargıç Gökhan Asafoğluları zanlının aleyhine başlatılan soruşturmanın salimen yürütüle bilmesi için 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

 

Detay

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.