1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÜZERİNDE "GEÇERSİZ" YAZAN 200 TL'LİK BANKNOTLA..
ÜZERİNDE "GEÇERSİZ" YAZAN 200 TL'LİK BANKNOTLA..

ÜZERİNDE "GEÇERSİZ" YAZAN 200 TL'LİK BANKNOTLA..

Üzerinde "geçersiz" yazan 200 TL'lik banknotla kumar oynamak istedi

A+A-

Ülkeye turist olarak gelen Samet Cuci, "sahte parayı tedavüle sürmek" iddiasıyla polis tarafından tutuklandı; tasarrufunda 84 adet sahte parfüm de bulundu
 
Elmas TOKAY

Girne’de faaliyet gösteren bir kumarhaneye giderek üzerine “geçersiz” yazan sahte 200 TL’lik banknotu tedavüle sürerek kredi açtırmak isteyen Samet Cuci, paranın sahte olmasının anlaşılması üzerine polis tarafından gözaltına alındı.

Mahkeme emriyle kaldığı otel odası da aranan Cuci’nin tasarrufunda 84 adet farklı markalarda sahte parfüm bulunarak emare olarak alındı. Cuci, polise verdiği ifadesinde, sahte 200’lük banknotu, Türkiye’den getirdiği parfümü sattığı bir kişiden aldığını söyledi.

“Sahte para tasarrufu ve tedavüle sürme” ve “gümrüksüz mal tasarrufu” suçlarından methaldar olan Samet Cuci, dün Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Ceza Davaları Yargıcı Gökan Asafoğulları’nın huzurunda görüşülen davada, iddia makamı, Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube Amirliği’nde görevli polis memuru Gökmen Ali Yuvka’yı tanık olarak dinletti.

Polis memuru Yuvka, olayla ilgili olguları mahkemeye anlattı. Tahkikatın yeni başladığını ve alınması gereken ifadeler olduğunu kaydeden Yuvka, bu aşamada zanlının bir gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti.

Bu talebe itiraz olmaması üzerine de, Yargıç Gökan Asafoğulları, tahkikat memurunun şahadetini dikkate alarak talep edilen tutukluluk süresine onay verdi

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum