1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. ÜZERİNE BENZİN DÖKEREK TECAVÜZ EDİYORLAR!
ÜZERİNE BENZİN DÖKEREK TECAVÜZ EDİYORLAR!

ÜZERİNE BENZİN DÖKEREK TECAVÜZ EDİYORLAR!

ÜZERİNE BENZİN DÖKEREK TECAVÜZ EDİYORLAR!

A+A-

İngiltere'nin kuzeyindeki Rotherham kentinde en az 1400 çocuğun cinsel tacize uğradığı belirtildi. Bugün yayımlanan bir rapora göre, 11 yaşındaki çocuklar toplu tecavüze uğradı, kaçırıldı, tacirlerin elinde satıldı, tehditlere maruz kaldı.

İngiltere'nin kuzeyindeki Rotherham kentinde en az 1400 çocuğun cinsel tacize uğradığı ortaya çıktı.

Rotherham Belediyesi'nin geçtiğimiz yıl hazırlanmasını istediği ve kentteki çocuk istismarının durumunu gözler önüne seren rapor bugün yayımlandı. Rapora göre, 1997 ile 2013 yılları arasında 1400'den fazla çocuk "korkunç" şekilde cinsel istismara maruz kaldı.

Raporda, 11 yaşındaki çocukların toplu tecavüze uğradıkları, rehin alındıkları, tacirlerin elinde İngiltere'nin diğer kentlerine götürüldükleri, dövüldükleri ve

korkutuldukları belirtiliyor.

 

2010 yılında Rotherham'da beş kişi kız çocuklara cinsel tacizde bulundukları suçlamasıyla tutuklanmıştı.

Petrol döküldü

Raporu yazan Profesör Alexis Jay, çocukların bu şekilde istismar edilmesinde belediyenin yetersizliğinin yanı sıra, üst düzey yöneticilerin sorunun vehametini görememelerinin ve kentin bağlı olduğu Güney Yorkshire bölgesinin emniyet müdürlüğünün bunu öncelikli meseleler arasında değerlendirmemesinin de rol oynadığını söylüyor.

Prof. Jay, çocuklara cinsel tacizde bulunan kişilerin çoğunlukla Pakistan kökenli olduklarını da belirtiyor.

"Çocuk kurbanların maruz kaldıkları istismarın korkunç doğasını tarif etmek çok güç." diyen Jay, çocukların üzerine benzin döküldüğünü ve sessiz kalmaları için ateşe verilmekle korkutulduklarını, silahlarla tehdit edildiklerini, son derece vahşi tecavüzleri izlemek zorunda bırakıldıklarını ve "konuşurlarsa sıranın onlara da geleceği" gibi tehditlere maruz kaldıklarını söylüyor.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.