1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÜZERİNE BENZİN DÖKÜP İNTİHAR ETMEK İSTEDİ
ÜZERİNE BENZİN DÖKÜP İNTİHAR ETMEK İSTEDİ

ÜZERİNE BENZİN DÖKÜP İNTİHAR ETMEK İSTEDİ

Yoğun bakımda...

A+A-

Girne’de dün akşam, Türkiyeli Emekli Subaylar Derneği misafirhanesine gizlice giren bir kişi üzerine benzin dökerek canına kıymak istedi. Bölgede hareketli saatlerin yaşanmasına neden olan olayı gerçekleştiren kişinin de emekli astsubay olduğu ve dernekte görev alamadığı için böyle bir gürüşümde bulunduğu iddia edildi.

Dernek binasında dün akşam saat 19.30 sıralarında gerçekleştiği öğrenilen olayda ağır yaralanan emekli subayın isminin Fahrettin Tozlu olduğu bilgisi verildi. Fahrettin Tozlu, herkesi hayretler içerisinde bırakan girişiminden sonra ağır yaralı vaziyette Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede gerekli tetkikleri yapılan ve yoğun bakım ünitesinde gözetim altında tutulan Tozlu’nun hayati tehlikesi olduğu öğrenildi.

 

3 yıl önce müdürle tartışmıştı

İddialara göre, Fahrettin Tozlu isimli emekli bir astsubay gizlice derneğe girip, boş bir odada üzerine benzin dökerek intihara kalkıştı. Tozlu, 3 yıl önce şimdiki müdür ile kavga etmiş ve bir daha da derneğe uğramamıştı. Öte yandan Tozlu’nun evli ve 2 çocuk babası olduğu bilgisine ulaşıldı

 

Yangını görevli farketti

Misafirhanede çıkan yangın Hatice Akyüz isimli görevli tarafından polis ve itfaiye ekiplerine bildirildi. Boş olduğu düşünülen misafirhanenin odasında derneğe kaydı olmayan bir şahsın bulunduğu ise itfaiyenin yangın söndürme çalışmasında ortaya çıktı.

Vücudunun muhtelif bölgelerinde yanıklar meydana gelen ve hayati tehlikesi bulunan Tozlu’nun, misafirhanede kalmadığı, derneğin arka tarafından bulunan pencereden içeriye girdiği tahmin ediliyor. Olay yerinde bulunan benzin bidonu ve benzin atıkları intihar şüphesini doğurdu. Üzücü olaydan sonra bölgeye gelen polisin yaptığı incelemede, derneğe 15 metre uzaklığa park edilen aracın Fahrettin Tozlu’nun oğluna ait olduğu ortaya çıktı.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum