1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÜZERLERİNDEN BONZAİ ÇIKAN GENÇLER...
ÜZERLERİNDEN BONZAİ ÇIKAN GENÇLER...

ÜZERLERİNDEN BONZAİ ÇIKAN GENÇLER...

ÜZERLERİNDEN BONZAİ ÇIKAN GENÇLER...

A+A-

Lefkoşa Kermiya bölgesinde 28 Eylül - 1 Ekim 2014 tarihleri arasında meydana gelen “kanunsuz uyuşturucu madde alma ve tasarruf” suçlarından methaldar olan zanlılar C.K (17), T.Ö (18) ve B.H (19) teminata bağlanmak üzere dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğünde görevli polis memuru Ahmet Bayam olayla ilgili bulguları aktardı. Bayram, Lefkoşa Kermiya bölgesinde 1 Ekim 2014 tarihinde Cürümleri Önleme şubesi ekiplerinin devriye gezdiği sırada bir aracın şüpheli görülmesi üzerine araçta yapılan aramada, yolcu olarak bulunan zanlılar C.K, T.Ö ve B.H'nin tasarrufunda yaklaşık 2 gram ağırlığında Bonzai türü uyuşturucu bulunduğunu söyledi. Bayram, mesele ile ilgili olarak başlatılan tahkikatın tamamlanmadığını ancak zanlıların etki etme olasılığının bulunmadığını belirterek uygun bir teminata bağlanmaları talebinde bulundu.

Yargıç Gökhan Asafoğluları zanlıların yaşlarının küçük olduğunu bu nedenle tutuklu yargılanmalarının uygun olmadığını belirterek makul bir teminat olan yurtdışına çıkışlarının yasaklanmasına zanlıların tahkikatın salimen yürütüle bilmesi için yurtdı-şına çıkışlarının yasaklanmasına ve KKTC vatandaşı 1'er kefilin 50 bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması koşulu ile tutuksuz yargılanmalarına emir verdi.

Detay

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.