1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÜZÜM YAKALATTI
ÜZÜM YAKALATTI

ÜZÜM YAKALATTI

Kuzey Kıbrıs’a turist olarak geldiği öğrenilen 23 yaşında

A+A-

Üzerinde uyuşturucu madde ile ülkeye gelen turist, narkotik detektör köpeği Üzüm’ün tepki vermesi ile yakalandı 

Kuzey Kıbrıs’a turist olarak geldiği öğrenilen A.S(E-23) üzerinde uyuşturucu hap bulunarak Ercan Havalimanı’nda gözaltına alındı.

Zanlının rutin kontroller sırasında narkotik detektör köpeği Üzüm’ün tepki vermesi ile fark edildiği ve üzerinde arama yapıldığı açıklandı. Gözaltına alınan zanlı dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

ÜZERİNDE HAP GETİRDİ

Türkiye’den gelen ve 19.30 sıralarında Ercan Havalimanı’na inen zanlının ülkeye giriş işlemleri yaptırdığı esnada narkotik detektör köpeğinin tepkisi ile fark edildiği açıklandı. Zanlının üzerine arama yapıldığı ve uyuşturucu içerikli 7 hap bulunduğu belirtildi. Zanlının soruşturma amaçlı 3 gün tutuklu kalmasını talep eden polis, zanlının gönüllü ifade verip suçunu kabul ettiğini, ele geçirilen hapların Devlet Kimya Laboratuvarı’na gönderildiğini belirterek, alınacak ifadeler olduğunu söyledi.

Mahkeme, hakkında “Uyuşturucu madde tasarrufu” ve “Uyuşturucu madde ithali” suçlarından soruşturma yürütülen zanlının üç gün süre ile tutuklu kalmasına karar verdi.

 

Star Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.