1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Uzun süredir sessizliğe gömülen Sedat Peker ortaya çıktı!
Uzun süredir sessizliğe gömülen Sedat Peker ortaya çıktı!

Uzun süredir sessizliğe gömülen Sedat Peker ortaya çıktı!

Uzun süredir sessizliğe gömülen Sedat Peker ortaya çıktı!

A+A-

Yayınladığı videolarla gündem olan ve organize suç örgütü lideri olmakla suçlanan Sedat Peker, bir süredir ne paylaşım yapıyor ne de tweet atıyor. Aylardır ortalarda görünmeyen Sedat Peker'i, eşi Özge Peker Instagram hesabından paylaştı. Paylaşımlarda Peker ve ailesinin parka gittiği görülüyor.

Mayıs ayında yayınlamaya başladığı videolarla çok konuşulan ve organize suç örgütü kurmakla suçlanan  Sedat Peker, yaşamını sürdürdüğü Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) talimatıyla 24 Kasım'dan bu yana herhangi bir tweet atmadı, 3 Temmuz'dan sonra da video paylaşmadı. Sedat Peker'in sessizliğinin nedeni merak konusu olurken eşi Özge Peker'den dikkat çeken bir paylaşım geldi.

AİLESİYLE PARKA GİTTİ

Sosyal medya hesabı Instagram üzerinden hem videolu hikaye atan hem de paylaşım yapan Özge Peker, eşi Sedat Peker'i de paylaştı. Paylaşımlarda Sedat Peker'in ailesi birlikte parka gittiği görülüyor.

"KIZLARINI ASLA KIRMAZ"

Özge Peker, yaptığı paylaşımların altına, "Kızlarını asla kırmaz. Miracle Garden'a giderken giderken Lina ve Mila 'sensiz gitmeyiz babacım' dediklerinde onlar mutlu olsun diye hemen geldi." notunu düştü.

1-20220222232624.jpg

Özge Peker, başka bir paylaşımında ise "Acaba ne konuşuyorduk. Habersiz çekilen fotoğraflardan en sevdiğim" ifadelerine yer verdi. 

2-20220222232708.jpg

AHMET KAYA'NIN ŞARKISIYLA VOLTA ATMIŞTI

17 Aralık'ta da hikaye atan Özge Peker, eşi Sedat Peker'in evinin salonunda Ahmet Kaya'nın "Nereden Bileceksiniz" şarkısını dinleyerek volta attığı anları paylaşmıştı. 

İşte Özge Peker'in o paylaşımları;

3-713.jpg4-350.jpg5-199.jpg

Haberler.com

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.