1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Vadi'de Sürpriz Ayrılık!
Vadi'de Sürpriz Ayrılık!

Vadi'de Sürpriz Ayrılık!

Diziye veda ediyor!

A+A-
Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden olan Kurtlar Vadisi Pusu'da Deli Hüsnü karakterine hayat veren Adnan Erdoğan, diziye veda ediyor.
 
DELİ HÜSNÜ "BURAYA KADAR" DİYECEK
 
Kanal D'de 13. sezonuyla ekranlarda olan fenomen dizi Kurtlar Vadisi Pusu'da bu hafta ayrılık var. Dizinin eski karakterlerinden biri olan Deli Hüsnü lakabıyla da bilinen Hüsnü Yalınkılıç, önümüzdeki hafta yayınlanacak bölümde bölümde diziye veda edecek. Oyuncu Adnan Erdoğan'ın hayat verdiği Deli Hüsnü karakteri, farklı kişiliğiyle kısa sürede herkes tarafından sevilmişti.
 
DİZİ YENİ SEZONDA HANGİ KANALDA OLACAK?
 
Kurtlar Vadisi Pusu'nun, önümüzdeki sezon hangi kanalda devam edeceği belli oldu. Daha önceki yıllarda Kanal D, ATV, Star TV, TNT, Show Tv gibi birçok kanalda dolaşan dizinin yeni sezonda hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu. Dizi yeni sezonda yine Kanal D'de izleyicisiyle buluşmaya devam edecek. Kanal D yöneticilerinin diziyi elden kaçırmamak için yapımcıyla ön anlaşma imzaladığı da kulislerde konuşulanlar arasında. Kurtlar Vadisi Pusu 14. sezonuyla Eylül 2016'dan itibaren, yine kendi gününde ve saatinde Kanal D'de kaldığı yerden devem edecek.
 
RECEP İVEDİK DARBESİ
 
Perşembe akşamı TV 8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Recep İvedik 4 daha önce yine aynı kanalda defalarca yayınlanmasına rağmen reytinglerde Kurtlar Vadisi'ni sollayarak birincilik koltuğuna oturdu.
 
Son haftalarda birincilik koltuğunu rakiplere kaptıran Kurtlar Vadisi Pusu için 'yolun sonuma mı geliniyor' yorumları da yapılmaya başlanmış durumda.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.