1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. VADİLİ GENÇLİK MERKEZİ TAŞKÖPRÜ'DE ÜLKEYİ TEMSİL ETTİ
VADİLİ GENÇLİK MERKEZİ  TAŞKÖPRÜ'DE ÜLKEYİ TEMSİL ETTİ

VADİLİ GENÇLİK MERKEZİ TAŞKÖPRÜ'DE ÜLKEYİ TEMSİL ETTİ

Gençlik Dairesi Vadili Gençlik Merkezi Halk Dansları Topluluğu, Taşköprü Belediyesi’nin 27. Uluslararası Sarmısak ve Kültür Sanat Festivali’ne katılarak ülkeyi temsil etti.

A+A-

Gençlik Dairesi Vadili Gençlik Merkezi Halk Dansları Topluluğu, Taşköprü Belediyesi’nin 27. Uluslararası Sarmısak ve Kültür Sanat Festivali’ne katılarak ülkeyi temsil etti.

Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Dairesi Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Taşköprü’de 15-19 Ağustos tarihlerinde gerçekleşen ve CIOFF festivali olan etkinliğe, Gençlik Dairesi Vadili Gençlik Merkezi Halk Dansları Topluluğu’nun yanısıra Bosna Hersek, Endonezya, Polonya, Kırgızistan, Filistin ve Türkiye’nin yerel halk dansları toplulukları da katıldı.

Festival kapsamında ülke gecesi de gerçekleştiren ekip, Kıbrıs Türk mutfağına ait birbirinden güzel yemekleri ve Kıbrıs Türk Müziklerini diğer dünya ülkelerine tanıttı.

Sahnelenen Kıbrıs Türk halk danslarıyla da izleyenlerin beğenisini ve takdirini toplayan ekip, gösterime sunulan dansların birbirinden güzel örneklerini seyirciyle buluşturdu.

TUNCELLİ

Gençlik Dairesi Vadili Gençlik Merkezi Eğitmeni Zeki Tuncelli ve ekip oyuncaları kendilerine sağlanan imkanlardan dolayı Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu’na teşekkür ederken, Samsun’da gençliğe verdiği hizmetlerden ötürü aldığı ödülle gururlandıklarını ve başarılarının devamını dilediklerini söyledi.

EROĞLU

Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu da, Gençlik Dairesi ailesi çatısı altında bulunan Gençlik Merkezlerinin gittikleri her festivalde güzel izler bırakarak ülkelerine geri döndüklerini ve bunun kendisini mutlu ettiğini dile getirerek, disiplin, oyun gücü, saygı ve sevgi koşullarının ekiplere yerleşmesinin mutluluk verici olduğunu vurguladı.

Eroğlu, Gençlik Dairesi Müdürü olarak gençliğe hizmetin görevi olduğunu ve bıkmadan usanmadan gençlerle birlikte güzel işlere imza atmaya devam edileceğini belirtti.

Eroğlu, Gençlik Dairesi’ne bağlı Vadili Gençlik Merkezi Halk Dansları Topluluğu kafilesini de gönülden tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.