1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. VAHŞİCE DARP EDİLDİ!
VAHŞİCE DARP EDİLDİ!

VAHŞİCE DARP EDİLDİ!

KKTC... Futbol... Sahaya İndi;

A+A-

Vadili Başkanından Hakem Özkan’a Kick Boks...

Dün ikinci ligde oynanan Vadili-Ortaköy karşılaşmasının 90.dakikasında Vadili 2-1 önde iken Ortaköy lehine penaltı veren hakem Hüseyin Özkan sahaya giren Vadili başkanı İsmail Özer tarafından vahşice darp edildi

Vadili’de oynanan karşılaşmada yaşanan hakem darp’ı güne damga vurdu. Geçen hafta yine Ortaköy maçında Ortaköy teknik adamı tarafından hakem darp edilirken dünde yine Ortaköy maçında bu kez Vadili Başkanı tarafından hakem darp edildi.

darp.jpg

Vadili-Ortaköy karşılaşmasının 90.dakikasında Vadili 2-1 önde iken Ortaköy lehine penaltı veren hakem Hüseyin Özkan bu dakikada tribünlerden atlayarak sahaya giren Vadili başkanı İsmail Özer tarafından arkası dönük olduğu bir pozisyonda vahşice darp edildi.

Kulağına ve başına darbe alan genç hakem Hüseyin Özkan kendini kaybederken karşılaşma bu dakikada tatil edildi. Hakem Hüseyin Özkan başkan İsmail Özer’den şikayetçi olurken Özer Polis tarafından içeri alındı. Bu davranış ülke spor gündeminde şiddetle kınanırken bunu özellikle bir başkanın yapması büyük tepki gördü.

arenasporkolik

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.