1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. VAR MI TANIMAYAN LEFKOŞALI?
VAR MI TANIMAYAN LEFKOŞALI?

VAR MI TANIMAYAN LEFKOŞALI?

Ali dayımız...

A+A-

Duyarlı bir vatandaşımınız sosyal medyadan yaptığı yardım çağrısı işte şu şekilde;

Havalar soğumaya başladı...Soğuk yüzüme vurunca aklıma ilk gelen Ali dayı oldu... Tanımayanlar varsa biraz anlatayım size Ali Dayı'yı... Ali dayı 1932 Kıbrıs doğumlu..Çok küçük yaşta görme yetisini kaybetti..

Küçük yaştan beri çalışıyor. Hayatı boyunca dilenmedi..hep savaştı.. Küçük bir el arabasında esnafın kandırıp satması için verdiği kimi zaman çürük kimi zaman orta halli meyve sebzeyi satıyor. Ali dayı göçmen evlerinde(london kuru temizleme arkası) bir odada yaşıyor. Kimsesi yok.. Hergün çok sevdiği Arastaya gelmek için bir kaç kuruş ekmek parası kazanmak için taksiye biniyor ve taksi ondan 14 TL alıyor!!

Peki bunları neden yazıyorum... Sizinle ne alakası var derseniz; Sizden küçük bir ricam var... Durumu biliyorum malum zamlar krizler herkes kendi çapında haklı...ama sizden ricam maddi olmasa bile fazla giyecek fazla yiyecek..ne olursa bu çınara bir yardım eli uzatalım...Ali dayıyı tanımıyorsanız mutlaka tanışın..ki şayet tanıyorsanız onun gibi bir adamın bunları haketmedğini. hatta biz yüzümüzde bir sivilce çıksa;saçımız güzel olmasa hayata küserken bu adamın herzaman şükredip hayatla hergün nasıl savaştığını biliyorsunuzdur..Lütfen paylaşın... Lütfen bir yardım eli uzatın..İnsanlığın ölmediğini lütfen gösterelim.....

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.