1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “VATAN, MİLLET VE BAYRAK AŞKI İLE HÜRRİYETİNE SAHİP ÇIKAN GENÇLER OLACAĞIMIZA SÖZ VERİYORUZ”
“VATAN, MİLLET VE BAYRAK AŞKI İLE HÜRRİYETİNE SAHİP ÇIKAN GENÇLER OLACAĞIMIZA SÖZ VERİYORUZ”

“VATAN, MİLLET VE BAYRAK AŞKI İLE HÜRRİYETİNE SAHİP ÇIKAN GENÇLER OLACAĞIMIZA SÖZ VERİYORUZ”

Değerli Liderimiz Rauf R. Denktaş bugün bedenen aramızdan ayrıldığın 2. senesinde olabilir

A+A-

Rauf Raif Denktaş ve Düşüncelerini Yaşatma Derneği Genel Başkanı Latif Akça,  Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş’ın ölümünün 2’nci yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

“Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin Kurucu Cumhurbaşkanı Büyük Devlet Adamı Liderimiz Rauf R. Denktaş’ı aramızdan bedenen ebediyete uğurladığımız 2. sene-i devriyesinde  bir kez daha saygıyla sevgiyle ve özlemle anıyoruz” diyen Latif Akça, mesajında şu ifadelere de yer verdi:

“Değerli Liderimiz  Rauf R. Denktaş bugün bedenen aramızdan ayrıldığın 2. senesinde olabilir, ama sen düşüncelerin ve  yapıtlarınla, yarım asır verdiğin büyük mücadele ve bu mücadeleyi taçlandırdığın Cumhuriyetle sonsuza kadar yaşayacak ve yaşatılacaksın. Bizler  senden vatan için nasıl mücadele verileceğini  ve ona nasıl sahip çıkmamız gerektiğini öğrendik. Bizlere kurduğunuz KKTC yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak için   çalışacağız. Bizlere aşıladığın vatan, millet ve bayrak  aşkı ile hürriyetine  sahip çıkan gençler olacağımıza söz veriyoruz. Liderimiz Rauf Raif Denktaş, mücadele yıllarındaki tüm silah arkadaşları ve tüm şehitlerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyoruz. Ne Mutlu Türküm diyene.”

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.