1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. VATANDAŞ DERTLİ
VATANDAŞ DERTLİ

VATANDAŞ DERTLİ

Mehmetçik Belediyesi’ndeki grev nedeniyle köylüler hizmet alamamaktan yakınıyor

A+A-

Mehmetçik Belediyesi’nde 20’nci gününe yaklaşan grev, beraberinde bazı sorunları da getirdi. Mehmetçik ve civar köylerdeki vatandaşlar, belediyeden hizmet alamamaktan şikayetçi oldu.
Bazı vatandaşlar, çöplerin toplanmaması ve suların da akmaması nedeniyle sıkıntılı günler yaşadıklarını belirtti.
Bir kısım vatandaş, Belediye Başkanı Beyazit Adalıer’i suçladı.

Vatandaş ne dedi?

Serap Özelmas
“Belediyeden hizmet alamıyoruz. Belediye Başkanı meclis üyeleri ile zıt gittiyse bu halkın ve çalışanın suçu değildir. Her evde bir hasta var. Pislikten geçilmiyor, çöpler toplanmıyor, temizlik yapılmıyor. Panayırın pisliğini bile biz mahalleli topluyoruz. Ortalık mikrop yuvası oldu. Belediye hizmet vermiyor, belediye çalışanlarını çok mağdur durumda bıraktı.”

Gülsün Çığ
“Belediyeden hizmet almıyoruz. Aylardır su alamıyoruz. Belediye bu hale gelmeden önce de su yoktu, şimdi de su yok. Çöpler evlerin önünde birikti, kurtlanmaya başladı. Ortalığı pis kokular sardı. Yakında hastalık kapacağız. Belediye başkanı meclis üyeleriyle bir uzlaşıya varsın ve belediye çalışanlarını bir an önce ödesin; daha fazla mağdur etmesin.”

Özdemir Aydıntan
“Belediyeden şikayetçiyiz. Ne temizlik, ne su var... Belediye başkanının yasalara saygı göstermediğine inanıyorum. Bu nedenle de bütün Mehmetçik halkı perişan durumdadır. Belediye Başkanı bütün sıkıntılarını unutup satın aldığı sandalla denize açılıyor. Köyünün ne durumda olduğunu hiç düşünmüyor. Belediye çalışanlarının haklarını kasıtlı olarak ödememektedir. Buna inanıyoruz. Belediyenin katkı payı devlette duruyor. Belediye Başkanı meclis üyelerini toplamayıp yeni bütçeyi yapmamaktadır. Başkanın derhal istifa etmesini istiyoruz.”   

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.