1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. VATANDAŞ SEYRÜSEFER KONUSUNDA KARARSIZ
VATANDAŞ SEYRÜSEFER KONUSUNDA KARARSIZ

VATANDAŞ SEYRÜSEFER KONUSUNDA KARARSIZ

Vatandaş seyrüsefer konusunda kararsız

A+A-

Seyrüsefer harçlarının akaryakıt fiyatlarına yansıtılıp yansıtılmayacağı konusundaki belirsizlik, vatandaşı iki arada bir derede bıraktı
 
ENDİŞE BÜYÜK... Araçlarının seyrüseferini yenileme vakti gelen bir kısım vatandaş, “Polis ceza yazar” endişesiyle dairenin yolunu tutarken, bazı vatandaşlar ise “Eğer harçlar akaryakıta aktarılırsa, ödediğimiz para boşa gider, geri alamayız” diyerek seyrüseferi yenilemekten kaçınıyor.

Ceren ÖZBİL

Cumhuriyet Meclisi temmuz başında son oturumunu yaparak, ekim ayının ilk iş gününe kadar sürecek yaz tatiline başlarken, başta seyrüsefer harçları konusu olmak üzere geride birçok yarım kalmış iş bıraktı.

Her ne kadar komiteler çalışmaya devam edecek olsa da, içlerinde seyrüsefer harçları ile ilgili önerinin de olduğu, komitelerdeki tasarı ve öneriler meclis onayına tatilden sonra sunulabilecek.

Bu doğrultuda, seyrüsefer harçlarının akaryakıt fiyatlarına aktarılıp, aktarılmayacağı konusundaki belirsizlik bir kaç ay daha devam edecek. Vatandaş ise bu belirsizlikten son derece rahatsız.

Vatandaşların bir bölümü “Polis ceza yazar” korkusuyla araçlarının seyrüseferini yenilemeyi tercih ederken, bir bölümü ise "Eğer seyrüsefer harçları akaryakıta aktarılırsa, ödediğimiz para boşa gider. Paramızı geri alamayız" diyerek yenilemiyor.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.