1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. VATANDAŞ ŞİKAYETÇİ!
VATANDAŞ ŞİKAYETÇİ!

VATANDAŞ ŞİKAYETÇİ!

Eczaneler...

A+A-

Vatandaşlar, soğuk ve yağmurlu kış günlerde kuyrukların sokağa kadar taştığını söylüyor.

Lefkoşa halkına mesai bitimi sonrasında ve resmi tatillerde hizmet veren iki nöbetçi eczanenin yetersiz kaldığı belirtildi.


Vatandaş, nöbetçi eczanelerde kuyruklar oluştuğunu ve uzun süre beklemek zorunda kaldıklarından şikayet ederek, “Yakınlarımız için ilaç almaya gidiyoruz ama neredeyse eve hasta dönüyoruz” dedi.
Lefkoşa’nın nüfusunun her geçen gün arttığını ve nöbetçi eczanelerin vatandaşlara sunduğu hizmetin gelişen şartlar nedeniyle yeniden ele alınmasının zamanının geldiğini belirten vatandaşlar, Eczacılar Birliği’ne bu konuyla ilgili önlem alması çağrısında bulundu.

Başay: Durumu değerlendireceğiz


   Eczacılar Birliği Başkanı Ebru Başay, birliğe bu yönde gelen herhangi bir şikayetin ulaşmadığını söyledi. Başay, yine de yapılan şikayetleri ihbar olarak kabul edip, nöbetçi eczane sayısının artırılması konusunda ilgili fizibilite çalışması yapılacağını açıkladı.


Başay, “Vatandaşlarımızı mağdur etmek istemiyoruz. Durumu değerlendireceğiz. Yönetim kuruluyla bu konuyu görüşüp, üçüncü bir eczanenin gerekip-gerekmediği konusunda çalışma başlatacağız” dedi.

Kıbrıs

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.