1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. VATANDAŞIN SAĞLIĞI HİÇE SAYILIYOR
VATANDAŞIN SAĞLIĞI HİÇE SAYILIYOR

VATANDAŞIN SAĞLIĞI HİÇE SAYILIYOR

Vatandaşın sağlığı hiçe sayılıyor

A+A-

Özlem ÇİMENDAL

Girne’de bir markette pas tutmuş bango üzerinde yapılan muhallebiler ve ev yemekleri ışıklı camekanlarda müşteriyle buluşturuluyor.

Hijyen kurallarına uyulmuyor

Üretim yerinin içler acısı olduğu mutfakta yapılan tatlılar ve ev yemekleriyle vatandaşın da sağlığıyla oynanıyor. Hijyen ortamından nasibini almamış üretim yerinin pas ve kir tutmuş görüntüleri kan donduruyor.

İnsan sağlığı bu kadar ucuz mu?

Hijyen kurallarına uyulmadığının görüntülerden de açıkça göründüğü marketin üretim hanesinin denetimden de yoksun olduğu açıkça görülüyor. Denetimsizliğin olmadığı marketin üretim hanesine herkesin elini kolunu sallayarak girip görüntü almasına rağmen, market yönetiminin rahatlığı ve duyarsızlığına isyan eden vatandaşlar, “Bu kadar umursamazlık ve insan sağlığını hiçe sayma olmaz. Bize ışıklı camekanların arkasında sunulan tatlılar ve yemeklerin hijyen kurallarına uyulmayan, paslı bangolarda hazırlanması kabul edilemez. İnsan sağlığı bu kadar ucuz olmamalı” şeklinde konuştu.

Duvarlar yağ, kir içerisinde

Duvarların yağdan ve kirden görünmeyen market imalathanesi, aynı zamanda bazı ürünlerin de istiflendiği ambar olarak da kullanılıyor.

Yeni Bakış

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.