1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. VATANDAŞLARLA BİRARAYA GELDİ
VATANDAŞLARLA BİRARAYA GELDİ

VATANDAŞLARLA BİRARAYA GELDİ

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) Güzelyurt Milletvekili adayları vatandaşlar ve esnafla bir araya geldi.

A+A-

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) Güzelyurt Milletvekili adayları vatandaşlar ve esnafla bir araya geldi.

DP Genel Merkez’den yapılan yazılı açıklamaya göre, Serdar Denktaş ve beraberindeki heyet ilk olarak Terminal Çemberi’nde ellerinde bayraklarla vatandaşları selamladı daha sonra da çarşıdan açık pazara kadar yürüdü.

Vatandaşlarla sohbet eden ve sorunlarını dinleyen DP-UG Genel Başbakanı Serdar Denktaş, seçim bildirgesinde yer alan Güzelyurt ve Lefke esnafına 5 yıl vergi muafiyeti projesini esnaf ve vatandaşlarla paylaştı.

Seyyar satıcılar, pazarcılar ve açık alanda satış yapan esnafın denetimi için, ilgili sivil toplum örgütü ile yasal bir çalışma yapılarak belirli bölgeler tanımlanacağını da kaydeden Denktaş, çarşı merkezinin bölge, öğrenci ve turistlere hizmet verecek bir merkez haline getirileceğini belirtti.

DP Ulusal Güçler iktidarında yerli üretime direkt teşvikler getirileceğini de sözlerine ekleyen Serdar Denktaş, “Teşvik sistemi yeniden yapılandırılacak. Pazar araştırması ve ürün tanıtım giderleri Devlet tarafından karşılanacak. Güzelyurt halkı, esnafı ve üreticisi hak ettiği refah ve huzura DP Ulusal Güçler İktidarında kavuşacak” şeklinde konuştu.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.