1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. VATANDAŞLIK ÇİLESİ
VATANDAŞLIK ÇİLESİ

VATANDAŞLIK ÇİLESİ

vezneler önünde uzun kuyruklar...

A+A-

Seçim yasakları nedeniyle işlemler bir süre askıya alınan ve seçimin ardından son beş aydır yoğun çalışan Muhaceret Dairesi’nde hizmet verecek yeterince personel bulunmaması, vezneler önünde uzun kuyruklar oluşmasına neden oluyor.

Seçim yasakları nedeniyle işlemler bir süre askıya alınan ve seçimin bitmesiyle son beş aydır yoğun çalışan Muhaceret Dairesi’nde vatandaşlık çilesi bitmek bilmiyor.

Vatandaşlık başvurusunda bulunmak için İçişleri Bakanlığına bağlı Muhaceret Dairesi’ne giden birçok kişi saatlerce beklemek durumunda kalıyor.

 “Mağdur oluyoruz”

Yeni Bakış’a ulaşan bir vatandaş, eşinin vatandaşlık hakkı kazanması üzerine vatandaşlık başvurusunda bulunmak için gittiği Muhaceret Dairesinden bir kez daha işlem yapamadan ayrılmak durumunda kaldığını belirtti. En çok çalışan kurum olan Muhaceret Dairesinin tek memurun eline baktığını ifade eden söz konusu vatandaş, saatlerce beklemek durumunda kaldığını ve işini halledemeden mağdur bir şekilde ayrılmak zorunda kaldığını söyledi.

Bu kadar çok insanla iletişim içinde olan bir kurumda yeterli personelin olmamasından şikayetçi olan söz konusu vatandaş , “birçok kuruma memur yığılırken, en çok çalışan kurumda bir tane memurun işlem yapması birçok kişinin mağdur olmasına neden oluyor” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.