1. HABERLER

  2. SPOR

  3. VE BEŞİKTAŞ'A RESMİ TEKLİF GELDİ
VE BEŞİKTAŞ'A RESMİ TEKLİF GELDİ

VE BEŞİKTAŞ'A RESMİ TEKLİF GELDİ

Ve Beşiktaş'a resmi teklif geldi

A+A-

Beşiktaş'ın formda ismi Ersan Adem Gülüm, bir kez daha Çin'li kulüplerin radarına girdi. Çin Süper Lig ekiplerinden Shanghai Shenhua'nın ardından Hebei Fortune, siyah-beyazlı oyuncuya resmen talip oldu.

Ersan Adem Gülüm'ün transferi için siyah-beyaz’lı kulübe 3,5 milyon Euro bonservis ücreti teklif eden Çin 1. Lig temsilcisi Hebei Fortune, oyuncuya da yıllık 3 milyon Euro artı bonuslar ile birlikte ev ve araba teklifi sundu.   

Lig TV’nin haberine göre; Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin, "Takım olarak şampiyonluğa odaklandık ve hiçbir futbolcumuzu satmayı düşünmüyoruz” ifadesini kullandığı bildirildi. Transferle ilgili konuşan Ersan Gülüm’ün ise "Beşiktaş’ta çok mutluyum ve bu sezon takım olarak şampiyonluğa konsantre olduk, Beşiktaş’tan ayrılmayı düşünmüyorum" dediği öğrenildi.

Hebei Fortune yöneticilerinin, geçtiğimiz sezon Ersan Gülüm ile aynı formayı terleten ve şu an Çin Süper Lig ekiplerinden Shanghai Shenhua forması giyen Demba Ba ile de görüştükleri, Senegalli golcünün eski takım arkadaşının transfer edilmesi halinde takıma çok şey katacağını söylediği belirtildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.