1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. VECHİ'NİN KIZINDAN YENİ ADIM
VECHİ'NİN KIZINDAN YENİ ADIM

VECHİ'NİN KIZINDAN YENİ ADIM

Rahmetlik babam adil bir şekilde yargılanamadan işkencelerle hayata gözlerini yumdu dedi ve;

A+A-

 

"DELİLLER KARARTILMASIN"

“Rahmetlik babam adil bir şekilde yargılanamadan işkencelerle hayata gözlerini yumdu” şeklinde konuşan Ayçin Vehci, sadece adaletin peşinde olduklarını söyledi.

Poliste utuklu bulunduğu sırada ‘İNTİHAR’ ettiği açıklanan zanlı Mehmet Vechi’nin kızı Ayçin Vechi imza kampanyası başlattı…

“Gürler ve Coşkun açığa alınsın, DELİLLER KARARTILMASIN!”

Lefkoşa Polis Müdürlüğü’nde cinayet zanlısı olarak tutuklu bulunduğu sırada ‘intihar’ ettiği duyurulan Mehmet Vechi’nin kızı Ayçın Vechi, soruşturma kapsamında delilerin karartılmaması gerekçesiyle, Polis Genel Müdürü Vekili Pervin Gürler ile Soruşturma Subayı Arslan Çoşkun’un açığa alınmasını için imza kampanyası başlattı.

Şu ana kadar 500’e yakın imza toplandığını ifade eden Ayçın Vechi, soruşturma sürecinin ancak bu şekilde sağlıklı olabileceğine inandıklarını kaydetti.

“İmzaları toplayıp Cumhurbaşkanı’na sunacağız”

Cumhurbaşkanı’na yazılan dilekçe ile birlikte 18 Ağustos’ta internet ortamı üzerinde imza kampanyası başlatan Ayçin Vechi, babasının ölümünden bir gün önce de işkenceye maruz kaldığı ile ilgili Cumhuriyet Meclisi’ne dilekçe sunmuştu.

Ayçin Vechi, imzaların toplanmasının ardından dilekçeyi Cumhurbaşkanı’na sunacaklarını ifade etti.

“Babam adil bir şekilde yargılanamadan işkencelerle gözlerini yumdu”

“Biz bu kampanyayı başlatınca bazı çevreler kimilerinin ekmeğine bal sürdüğümüzden bahsetti. Bizim hiçbir şekilde siyasi bir taraf olma gibi ne niyetimiz, ne de buna fırsat verme isteğimiz var” diyen Vechi, soruşturma sürecinin ancak bu şekilde sağlıklı olabileceğine inandıklarını kaydetti.

“Rahmetlik babam adil bir şekilde yargılanamadan işkencelerle hayata gözlerini yumdu” şeklinde konuşan Ayçin Vehci, sadece adaletin peşinde olduklarını söyledi.

YD

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.