1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. VEFATI ARDINA SORU İŞARETLERİ!
VEFATI ARDINA SORU İŞARETLERİ!

VEFATI ARDINA SORU İŞARETLERİ!

“Herhalde soğuk algınıdır” diyerek, 2 saat sonra evine gönderdiler...

A+A-

 

57 yaşındaki Mehmetali Falhan, anjiyo sonrasında bir daha kendine gelemedi ve hayatını kaybetti

Mehmetali Falhan, Vadili kökenli olmakla birlikte hayatı Lefkoşa’da geçen, esnafın yakından tanıdığı, sevilen bir insandı... Son olarak Metkin şirketinde güvenlik görevlisi olarak çalışıyordu...

Geçtiğimiz yıl 2 Ağustos günü çok sevdiği eşi Nival’i kaybeden Falhan’ın en büyük arzusu, İngiltere’de eğitim gören oğlu Armağan’ın, okulunu bitirmesi ve ülkesine dönmesiydi...

Mehmetali Falhan 3 Eylül akşamı göğsünde ve kolunda ağrı hissederek, çalışma arkadaşını aradı ve hastneye kaldırılmasını istedi. Ambulans ile hastaneye kaldırılan Falhan’a “herhalde soğuk algınıdır” diyerek, 2 saat sonra evine gönderdiler.

Aile yakınlarından elde edinilen bilgilere göre 57 yaşındaki Mehmetali Falhan 5 Eylül’de yine göğsünde ve kolunda ağrı hissederek, bu kez Lefkoşa Dr.Burhan Nalbantoğlu Hastanesi dahiliye servisine giderek muayene oldu. Kendisine ‘yediklerine ve içtiklerine dikkat et” denilerek, tavsiyelerde bulunuldu ve evine gönderildi.

Akşama fenalaştı
Aynı günün akşamı krize girince ambulans ile yeniden hastaneye kaldırıldı ve anjiyo oldu. Anjiyo sonrasında kalbinde bir damarın tıkalı olduğu söylendi. Daha sonra hastanın beyin kanaması olduğu bildirildi.

Hasta o günden sonra bir türlü yoğun bakımdan çıkamadı ve önceki gün hayata veda etti.

Köyü Vadili’de toprağa verilen Mehmetali Falhan’ın yakınları, ölüm nedeni hakkında tatmin edici bir cevap alamadıklarını söylerken, otopsiden çıkacak sonucu beklediklerini ifade etti.

 

Diyalog

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.