1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. VERESİYE OYNATMIŞ GİBİ....
VERESİYE OYNATMIŞ GİBİ....

VERESİYE OYNATMIŞ GİBİ....

Açık yokmuş gibi....

A+A-

Veresiye bet de oynatmış

Gönyeli’de çalıştığı bet ofiste müşterilere veresiye bet oynatıp aynı zamanda şirket kasasına yatırması gereken 9 bin 500 TL parayı çaldığı savunulan zanlı Mustafa Reşat Kurtoğlu, dün yeniden mahkemeye çıkarıldı.

 Mahkemede meseleyle ilgili olarak şahadet veren Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli Polis Memuru Mustafa Mahan, olayla ilgili bulguları aktardı. Mahan, zanlı Mustafa Reşat Kurtoğlu’nun, “Evrak sahteleme” , “Sahte evrakı tedavüle sürme” ve “Müstahdem tarafından sirkat” suçundan methaldar olduğunu söyledi.

Açık yokmuş gibi gösterdi
 

Mahan, Kurtoğlu’nun Gönyeli’de kasiyer sorumlusu olarak çalıştığı 11 Temmuz’da, şirketin hazırlamış olduğu gün sonu raporuna, kasada 9 bin 500 TL’lik açık olduğu halde, eksik yokmuş gibi göstererek evraka imza attığını söyledi. Zanlının “Evrakta sahteleme” suçunu işlediğini belirten Mahan, zanlı Mustafa Reşat Kurtoğlu’nun, son 10 günde bet ofise müşteri olarak gelen, isminin baş harfleri N.A’ya, veresiye bet oynattığını anlattı. Mahan, kazanan kuponların parasını da zimmetine geçirip geçirmediği hakkında da soruşturma sürdürüldüğünü mahkemeye aktardı.

2 gün daha tutuklu kalacak

Meseleyle ilgili olarak başlatılan soruşturma çerçevesinde zanlının mahkemeye çıkartılarak aleyhinde üç gün tutukluluk alındığını ve bu sürede birçok kamera kaydı ile beraber ifadenin de temin edildiğini ifade eden Mustafa Mahan, halen aranmakta olan bir kişi olduğunu söyledi. Mahan, soruşturmanın selameti açısından zanlının 5 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadetin ardından savunma avukatının tutukluluk süresine itiraz etmesi üzerine Yargıç Pınar Beyoğlu, zanlının 2 gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi.

 

Haberal Kıbrıslı

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.