1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. VERİMLİLİĞİ ARTIRIYOR
VERİMLİLİĞİ ARTIRIYOR

VERİMLİLİĞİ ARTIRIYOR

YDÜ Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksek Okul Müdürü Doç. Dr. Saner, “Örgütlerde Motivasyonun Önemi”ni anlattı

A+A-

Yakın Doğu Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksek Okulu tarafından “Örgütlerde Motivasyonun Önemi” konulu seminer düzenlendi.

Seminerde, Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksek Okul müdürü Doç. Dr. Tülen Saner örgütlerde motivasyonun önemine değindi.

Doç Dr. Saner, kişilerin içsel ve dışsal olarak motivasyonlarını etkileyen birçok faktör bulunduğunu, tüm bu faktörler göz önünde bulundurularak her örgütün, çalışanların motivasyonuna önem vermesi gerektiğini vurguladı.

Katılımcılara motivasyon ve motivasyon kuramları hakkında geniş bilgi veren Saner, motive olmuş ve motivasyonu yüksek olan çalışanların daha hevesli, yaratıcı ve örgüt için ideal, verimliliği yüksek çalışanlar olabileceğini bu durumda da örgütteki verimliliğin artacağını söyledi.

Doç. Dr. Saner, motivasyonu düşük çalışanın mutsuz olacağını ve bu mutsuzluğunu örgüt içine ve müşterilere yansıyabileceğini dolayısı ile bunun sonucunda da örgütün zarar görebileceğinden bahsetti.

Motivasyonu yüksek olan çalışanların örgütlerine ve müşterilerine karşı daha iyi hizmet vereceğini, bunun sonucu olarak da müşteri memnuniyetinin artacağını dolayısı ile kazan-kazan durumunun ortaya çıkacağını ve böylelikle hem örgütün hem de çalışanın kazançlı çıkacağını vurguladı.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.