1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Videosu sızdırılan Vine yıldızından intihar tweeti
Videosu sızdırılan Vine yıldızından intihar tweeti

Videosu sızdırılan Vine yıldızından intihar tweeti

Videosu sızdırılan Vine yıldızından intihar tweeti

A+A-

Reşit olmayan kız arkadaşıyla seks yapmaya çalışan Vine yıldızı, olay anının videosu sızdırılınca intihar edeceğini tweet attı.

Amerikalı Vine yıldızı Carter Reynolds, özel hayatına dair sızdırılan video ile büyük bir skandala imza attı. Sosyal medyada ün kazanan 19 yaşındaki Reynolds, 16 yaşındaki kız arkadaşıyla cinsel ilişkiye girmeye çalışırken kendisi tarafından kaydedilen video, hacklenen iCloud hesabından sızdırılınca büyük tepki çekti.

Reynolds, sosyal medyadaki hesaplarında olayla ilgili özür dilemesine rağmen hayranları tarafından 'mağduru oynamaya' çalışmakla suçlandı. Reynolds'un kendisi hakkında 'seni seviyoruz carter' anlamına gelen #weloveyoucarter isimli bir etiket başlattığı da ortaya çıktı.

Sosyal medya yıldızı baskıyı daha fazla kaldıramayacağını açıklayarak Twitter hesabından kendini öldürmeyi düşündüğünü yazdı.

--1628571.jpeg

Daha sonradan tekrar Twitter hesabından yazan Reynolds, iyi olduğunu ve yaptıkları için özür dileyerek sosyal medyayı bir süre bırakacağını açıkladı.

Sızdırılan videoda ise Reynolds, 16 yaşındaki Maggie isimli kız arkadaşını oral seks yapmaya teşvik etmeye çalışıyor. Kendini rahatsız hissettiğini söyleyen kıza, videonun sonunda Reynolds'un yap diye emir verdiği duyuluyor.

Konuyla ilgili özründe, Maggie'nin kız arkadaşı olduğunu belirten Reynolds, "ilk kez hayır dediğinde durmalıydım, özellikle Maggie'den ve herkesten özür dilerim" dedi.

Maggie Lindemann ve Carter Reynolds'un Aralık 2014'te ayrıldıkları açıklandı.

--1628572.jpeg

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.