1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. VİLLADA BAHÇIVAN DEHŞETİ
VİLLADA BAHÇIVAN DEHŞETİ

VİLLADA BAHÇIVAN DEHŞETİ

Bir sitede bulunan ve bahçesiyle ilgilendiği villanın sahibi İngiliz Caterina Anna Bury’i (56) öldüren V.A., kadının oğlu Alexander Gerhard Bury (24) ile annesi Cecillie Bury’i (87) de yaraladıktan sonra jandarmaya teslim oldu.

A+A-

Bir sitede bulunan ve bahçesiyle ilgilendiği villanın sahibi İngiliz Caterina Anna Bury’i (56) öldüren V.A., kadının oğlu Alexander Gerhard Bury (24) ile annesi Cecillie Bury’i (87) de yaraladıktan sonra jandarmaya teslim oldu.

Bekar olan V.A., 6 yıldır bahçesinin bakımını yaptığı Atatürk Mahallesi 213 Sokak’taki bir sitede bulunan villanın sahibi ve sevgilisi olduğu öne sürülen Caterina Anna Bury ile geçen cuma günü henüz bilinmeyen nedenle tartıştı. Tartışmanın ardından Bury, oğlu Alexander Gerhard Bury ve annesi Cecillie Bury ile Dalyan Jandarma Karakolu’na gidip, kendilerini ’ölümle tehdit ettiğini’ ileri sürdükleri bahçıvan V.A.’dan şikayetçi oldu. Ailenin şikayeti üzerine jandarmanın gözaltına aldığı V.A. ertesi gün serbest bırakıldı. 

POMPALIYLA VİLLAYI BASTI 

Jandarmaya şikayet edilmeyi içine sindiremeyen V.A., bugün saat 06.00 sıralarında villayı pompalı tüfekle bastı. Villanın bahçesinde gece boyu oğlu Alexander Gerhard Bury’nin doğum gününü kutladıkları belirtilen Caterina Anna Bury, V.A.’yı pompalı tüfekle karşısında görünce içeri kaçtı. İddiaya alkollü olan V.A. tüfeğini ateşleyerek, Alexander Gerhard Bury’i bacaklarından, Cecillie Bury’i ise sırtından vurdu. 

BANYO KİLİDİNİ ATEŞ EDİP PARÇALADI

Daha sonra da kendini tripleks villanın en üst katındaki banyoya kilitleyen Caterina Anna Bury’nin peşinden giden bahçıvan V.A., kapının kilidini tek el ateş edip parçaladı. Kapıyı açan V.A., namluyu Caterina Anna Bury’e doğrultup peş peşe dört el ateş etti. Göğsüne isabet eden saçmalarla kanlar içinde kalan Caterina Anna Bury olay yerinde yaşamını yitirdi.

Villa baskınında İngiliz ailenin bir ferdini öldürüp ikisini yaralayan V.A. kaçarken, aşırı kan kaybettiği belirlenen Alexander Gerhard Bury ve Cecillie Bury, ambulansla Ortaca Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumları ağır olan ve hayati tehlikelerinin sürdüğü belirtilen yaralılardan Alexander Gerhard Bury, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Araştırma Hastanesi, Cecillie Bury ise Fethiye Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. 

Jandarma ve savcının olay yerindeki incelemelerin ardından Caterina Anna Bury’nin cesedi ise Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Bahçıvan V.A., olaydan bir saat sonra Dalyan Jandarma Karakolu’na giderek teslim oldu. Sorgusu devam eden V.A. işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

DHA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.