1. HABERLER

  2. SPOR

  3. VOLKAN'DAN ACI İTİRAF!
VOLKAN'DAN ACI İTİRAF!

VOLKAN'DAN ACI İTİRAF!

Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi, "3 günde bir yüksek tempoda oynamak kolay değil. Şimdiye kadar 60'a yakın maça çıktık. Dışarıdan belli olmasa da çok yorulduk. Ayakta duracak halimiz kalmadı" diye konuştu.

A+A-

Volkan: Resmen bittik.

Fenerbahçe ve Milli Takımımızın tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel, son dönemde yaşadıkları düşüşün sorumlusu olarak yoğun karşılaşma trafiğini gösterdi... Süper Lig tarihinin en çok maç oynayan takımı olduklarını dile getiren başarılı eldiven, "Rakiplerimiz 40-45 karşılaşmaya çıkarken biz 60'a yaklaştık. Bir sezonda bu kadar maça çıkmak, 3 günde bir yüksek tempoda oynamak hiç kolay değil. Takımın iskeletini oluşturan 7 futbolcu neredeyse tüm karşılaşmalarda forma giydi. İkili, üçlü rotasyonlar dinlenmeye yetmedi. Yaşadığımız yorgunluk ne yazık ki bazen kendini bellli etti" dedi.
 
NE YAZIK Kİ ÇABALAR YETMEDİ
Teknik direktör Aykut Kocaman'ın ikili, üçlü rotasyonlar uyguladığını ancak bunun dinlenmek için yeterli olmadığını vurgulayan Volkan, sözlerini şöyle sürdürdü: Dışarıdan bakıldığında belli olmasa da maç içinde bizler yorgunluğu net bir şekilde hissediyoruz. Bu kadar çok maça çıkmak gerçekten kolay değil. Yaşanan sıkıntıya rağmen tüm arkadaşlarım ellerinden geleni yapmaya çalıştı ama bu da bir noktadan sonra yeterli olmadı. Sonuç olarak birkaç hafta içinde hem Avrupa Ligi'ne veda ettik hem de lig şampiyonluğunu yitirdik. Çok üzgünüz."

 

Kaynak: Skorer

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.