1. HABERLER

  2. SPOR

  3. VURAL: "BAZI DUYUMLAR ALDIM!"
VURAL: "BAZI DUYUMLAR ALDIM!"

VURAL: "BAZI DUYUMLAR ALDIM!"

Sezon sonunda SB Elazığspor Kulübü antrenörlüğünden istifa eden Türk Futbolunun önemli teknik adamlarından Yılmaz Vural, Beşiktaş'ın gündemi hakkında açıklamalarda bulundu.

A+A-

Samet Aybaba ile yolların ayrılmak üzere olmasına değinen Yılmaz Vural; "Ben de Elazığspor'dan ayrıldım. Ama insanlar düz mantıkla bakıyor. İnsanlar, "Adam başarılı oldu, neden gidiyor?" şeklinde konuşuyor. Yani bir şeyleri dışarıdan yorumlamak kolay değil. Çünkü dışarıdan saf görüntüye göre konuşuruz. Beşiktaş, feda yılında Fenerbahçe'nin ardından 3. oldu ve Avrupa Kupalarına katılma hakkı kazandı. Böyle bakıldığında başarılı bir antrenör görüntüsü var. O zaman ayrılmanın temelinde başarısızlık yatmadığı görünür. Bu nedenle de özel duruma girer. Yönetimle arasında prensipte bir anlaşmazlık ya da yönetim kurulunun kendi yorumlamasında onu nasıl gördüğü ile ilgili nedenler olabilir.

Bu tarafı da yorumlamak bizi aşar. Ancak Beşiktaş'a bu kadar yıl hizmet etmiş ve antrenörlük şartlarında da başarılı olmuş benim aile dostum, arkadaşımın gönül isterdi ki bir Alex Ferguson gibi yıllarca kalması mümkün olsaydı. Tabii ki üzüldüm. Beşiktaş camiası, Fikret Orman ve Samet Aybaba'yı çok seviyorum. Bu nedenle söylediğim şey isterim ki yanlış anlaşılmasın. Ama bir karar verilmiş. "Bu karar Samet Aybaba mı ya da yönetim tarafından mı verildi?" bilemiyorum. Daha Samet hoca ile de konuşamadım. Bir meslektaşımın nasıl emek verdiğini çok iyi yaşayan birisiyim. Bir kulüpte olduğumuzda neler verdiğimizi, neler vermeye çalıştığımız biliyorum. Dolayısıyla üzüldüm ama hayırlı olsun. Sanırım bu sene feda duygusundan kurtulup bir atak yapma dönemine girmek istiyorlar" dedi.

BİR TAKIM DUYUMLAR ALDIM

Beşiktaş Kulübü Teknik Direktörlüğü için bazı duyumlar aldığını ifade eden Vural; "Beşiktaş'tan bana herhangi bir teklif gelmedi. Fakat benim de kulağıma bir şeyler geliyor, bazı duyumlar aldım. Ancak resmi bir görüşme olmadı. Bugün bir arkadaşım tesadüfen işi gereği  Beşiktaş'taki Plaza'daymış. Beni aradı ve "Hocam, burada senin ismin geçiyor, konuşuluyor" dedi. Yani böyle bir duyum aldım" dedi

BU KONUDA ÇOK ŞANSIM OLACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM

Beşiktaş'tan teklif gelmesi durumunda çok mutlu olacağını belirten Yılmaz Vural; "Çok mutlu olurum. Böyle bir camianın içinde olmak, onun başında olmak ve sorumluluğunu almak beni heyecanlandırır. Böyle bir şey olması çok güzel. Ama tabii ki biz o camianın insanı değiliz. Biz Türkiye'ye mal olmuş bir isimiz. Neticede ben Beşiktaş'ta futbol oynamadım, orada kaptan olmadım. Dolayısıyla bizim arkadaşlarımız Türk hoca getirirken bu özellikleri çok ön planda tutuyor. Bu konuda çok şansım olduğunu düşünmüyorum. Ama bu fikir değişirse ben de çok mutlu olurum" diyerek sözlerini tamamladı.

 

Kaynak: Skorer

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.