1. HABERLER

  2. SPOR

  3. WELLNESS DALINDA, 18 YAŞINDA ŞAMPİYON OLDU!
WELLNESS DALINDA, 18 YAŞINDA ŞAMPİYON OLDU!

WELLNESS DALINDA, 18 YAŞINDA ŞAMPİYON OLDU!

Acı yoksa kazanç da yok. Bundan sonraki hedef ...

A+A-

Bundan sonraki hedefi yurt dışında derece kazanmak

Vücut Geliştirme ve Fitnes Cumhuriyet Kupası Şampiyonası’nda Wellness dalında, 18 yaşındaki Çise Özada şampiyon oldu.

Antrenörü Kadir Marangoz sayesinde kısa sürede Wellness sporunda kendini geliştirdiğini ifade eden Özada, “Disiplinli bir ekip çalışması sonucunda derece kazandık. Yaptığım çalışmalarda nefsimizin bize değil, bizim nefsimize hükmetmemizi öğrendik. Acı yoksa kazanç da yok. Bundan sonraki hedef yut dışında derece kazanmak” dedi.

Vücut Geliştirme ve Fitnes Cumhuriyet Kupası Şampiyonası’nda Wellness dalında şampiyon olan 18 yaşındaki Çise Özada spor salonunda aldığı kurslar ve antrenmanlar sonucunda Welness sporunda kendini geliştirdiğini aktaran Özada, şampiyonaya son 3 ay kala çalışmaya başladığını ve disiplinli bir ekip çalışması sonucunda derece kazandığını söyledi.

Şampiyonaya hazırlanırken son üç ay içinde düzenli diyetisyen ve yürüyüş çalışmaları yaptığını anlatan Çise Özada, antrenörü Kadir Marangoz’un çalışma programlarıyla, düzenli ve sağlıklı beslenme ile düzenli uyku programlarıyla kendini geliştirdiğini kaydetti. Vücut Geliştirme ve Fitnes Cumhuriyet Kupası Şampiyonası’nda Wellness şampiyonu olmanın kendini çok iyi hissettirdiğini açıklayan Çise Özada, bundan sonraki hedefinin daha çok çalışmak ve dünyadaki şampiyonalarda derece kazanmak olduğunu açıkladı.

Çise Özada’nın Antrenörü Kadir Marangoz, “Çise sporu seven ve çok çalışkan bir gencimiz. Kısa sürede spora adapte oldu ve derece kazandı.15 senedir profesyonel sporcular geliştiriyoruz. Bundan sonra da yetiştirmeye devam edeceğiz şeklinde konuştu.

Çise Özada ise, “Bu sporu yapmaya başladıktan sonra kendime öz güvenim arttı. Bütün kızlara bu sporu yapmasını tavsiye ederim. Disiplinli bir ekip çalışması sonucu derece kazandık. Düzenli ve sağlıklı yaşamak isteyen herkes bence bu sporu yapmalıdır. Benim bundan sonraki hedefim yurt dışındaki şampiyonalarda derece kazanmaktır” dedi.

Haberal Kıbrıslı

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.