1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ-BİLİM

  3. Whatsapp şimdi yandı bakın ne geliyor?
Whatsapp şimdi yandı bakın ne geliyor?

Whatsapp şimdi yandı bakın ne geliyor?

Whatsapp şimdi yandı bakın ne geliyor?

A+A-

Snapchat, Skype, WhatsApp ve Facebook Messenger'a rakip olmak için bu kez bakın hangi özelliklerle geliyor?

Snapchat'in daha çok genç kullanıcıları hedef alan bir uygulama olduğu malum. Uygulama yakın bir gelecekte kullanıcı tabanını genişletme yolunda adımlar atmaya başladığında ise sunulan özelliklerin rakip uygulamaların başını bir hayli ağrıtabileceği de tahmin ediliyordu. Snapchat'in nihayet tam da böyle bir hamle hazırlığında olduğuna işaret bir gelişme söz konusu. Uygulamaya dair geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan yeni bir kod, bu popüler platformun daha geniş kitleler tarafından kullanılmasına yardımcı olabilir.

XDA Developers tarafından ortaya çıkarılan ve uygulamanın Android sürümüne ait olduğu anlaşılan kod Snapchat'in bazı yeni özelliklere hazırlanmakta olduğunu gösteriyor. Söz konusu özellikleri kısa bir süreliğine de olsa uygulama üzerinde deneyimleme şansı bulan kişiler, Snapchat'in yakında "ChatV2" kod adlı yeni bir sohbet arayüzüne kavuşabileceğini öne sürüyor. Bu arayüzün ayrıca sticker desteğinin yanında yeni sesli ve görüntülü konuşma özellikleri getireceği anlaşılıyor.

Keşfedilen bu yeni özelliğin resmi olarak Snapchat'e gelip gelmeyeceği elbette kesin değil. Fakat bütün bu çabalar yine de Snapchat'in yeni iletişim araçları ve yeni gelir kaynakları adına bazı denemeler yaptığının açık bir kanıtı. Bu doğrultuda şimdiden Snapchat'in bazı geliştirmelerle Skype, WhatsApp ve Facebook Messenger'a ciddi bir rakip olabileceğini söylemek mümkün.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.