1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. YA %25 MAAŞTAN YA %25 DURDURMA
YA %25 MAAŞTAN YA %25 DURDURMA

YA %25 MAAŞTAN YA %25 DURDURMA

“TEDBİR ŞART”…

A+A-

“Bu kadarını da beklemiyordum. Ya, yüzde 25 personel ek ödemelerinden kesinti yapılacak, ya da 250-300 kişinin işine son verilecek. Bunun başka yolu yok. Başka çözüm yolu bilen varsa söylesin, her fikre açığız”

“TEDBİR ŞART”… “Bu kadarını da beklemiyordum. Ya, yüzde 25 personel ek ödemelerinden kesinti yapılacak, ya da 250-300 kişinin işine son verilecek. Bunun başka yolu yok. Başka çözüm yolu bilen varsa söylesin, her fikre açığız”

“6 AYDA DİBE VURURUZ”… “Hiçbir tedbir almazsak, Ziraat Bankası’ndan 90 milyon TL krediyi alsak bile, 6 ay sonra yine aynı duruma geliriz, maaş bile ödeyemeyiz. O nedenle kimse buna oynamasın”

“REFERANDUM YAPARIM”… “Sendikanın da gerçekleri göreceğine inanıyorum. En kötü ihtimalle sandık kurup referandum yapacağım, çalışan karar versin. Bunu sendikacı arkadaşlara da söyledim. Ya personel gideri azaltılması, ya personel durdurulması. Çalışan kendi karar versin geleceğine”

“HÜKÜMETTEN İSTEĞİM”… “Hükümetten benim tek isteğim vardır. 90 milyonluk krediyi Bakanlar Kurulu’nda onaylamaları. Sadece bu kadar. 15 günde bir tek kuruş ödettirmedim belediyeye. Hiç para harcamadım. Kendi izaz ikramlarımızı kendimiz ödüyoruz. Kendi arabamla gidip geliyorum. Belediyeye yük olmak istemem”

DUYARLI VATANDAŞTAN 5 BİN TL… Duyarlı bir vatandaşımız geçen gün gelip bizlere 5 bin TL bağışladı. Bu bizi çok duygulandırdı. Diğer vatandaşlarımıza da bunun örnek olmasını dileriz”

 

Kaynak: Havadis

 

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.