1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YAĞMUR GELİYOR
YAĞMUR GELİYOR

YAĞMUR GELİYOR

Bu hafta hafif sağanak bekleniyor

A+A-

KKTC’de Çarşamba ve Perşembe günleri hafif sağanak yağmur bekleniyor.

Meteoroloji Dairesi’nin 1- 7 Ekim tarihlerini kapsayan hava tahmin raporuna göre, ülke alçak basınç sistemi ile genellikle ılık hava kütlesinin etkisi altında kalacak.

Havanın yarın açık az bulutlu, öğle saatlerinden sonra parçalı, gece saatleri çok bulutlu; Çarşamba günü ise parçalı ve çok bulutlu, yer yer kısa süre hafif sağanak yağmurlu olması bekleniyor.

Rapora göre Perşembe günü hava parçalı bulutlu olacak, öğle saatleri özellikle Karpaz bölgesinde hafif sağanak yağmur görülecek.

Cuma günü havanın parçalı ve az bulutlu; Cumartesi günü az bulutlu, öğle saatleri parçalı çok bulutlu; Pazar günü az bulutlu olması bekleniyor.

Hava sıcaklığı periyodun ikinci yarısında biraz azalacak. En yüksek hava sıcaklığı: iç kesimlerde ve sahillerde periyodun ilk yarısında 28 – 30 derece; ikinci yarısında ise 26 – 28 derece dolayında seyredecek.

Rüzgar, periyodun ilk yarısında, Güney ve Batı, ikinci yarısında ise genellikle Kuzey ve Batı yönlerden orta kuvvette, zaman zaman kuvvetli esecek.

Daire’den yapılan açıklamada, ultraviyole radyasyonuyla ilgili uyarı yinelenirken, yarın ve Çarşamba günü gerekli tedbirler alınmadan, 11.00 – 16.00 saatleri arasında 15 dakikadan fazla güneş altında kalınmaması istendi.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.