1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YAĞMUR SUYU DRENAJ HATLARI ÇALIŞMALARI
YAĞMUR SUYU DRENAJ HATLARI ÇALIŞMALARI

YAĞMUR SUYU DRENAJ HATLARI ÇALIŞMALARI

Aşırı yağışlar sonrasında yoğun su birikintilerini önleme adına başlattığı yağmur suyu drenaj hatları projesi kapsamında aşırı yağışlar sonrasında yoğun su biriken noktalar, döşenen hatlarla dereye bağlanıyor.

A+A-

Lefkoşa Türk Belediyesi’nin (LTB), aşırı yağışlar sonrasında yoğun su birikintilerini önleme adına başlattığı yağmur suyu drenaj hatları projesi kapsamında aşırı yağışlar sonrasında yoğun su biriken noktalar, döşenen hatlarla dereye bağlanıyor.

Belediyeden yapılan açıklamada, şu ana kadar tamamlanan ilk 2 noktada geçtiğimiz gün yağan şiddetli yağışlar sonrasında hiçbir sıkıntı yaşanmazken, Taşkınköy ve Göçmenköy’de daha önceleri sel korkusu yaşayan vatandaşların, rahat bir gün geçirmiş olduğu bildirildi.

LTB’den yapılan açıklamaya göre, LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu hem Taşkınköy, hem de Göçmenköy’e giderek, vatandaşlarla sohbet etti yetkililerden bilgi aldı.

LTB’nin zor durumunu düzeltmeye çalışırken, Başkent Lefkoşa’nın süregelen sorunlarının çözümü için de göreve geldiklerini anımsatan Fellahoğlu, bu sorunlar arasında ivediliği bulunan altyapı konusunda çeşitli projeleri sürdürdükleri bilgisini verdi.

Fellahoğlu, Lefkoşa’nın birçok bölgesinde yağan aşırı yağmurlar sonrasında su birikintileri oluştuğunu ve bunun hem insanların yaşamını, hem de trafiği olumsuz etkilediğini anımsatarak, kendilerinin bu anlamda TC Yardım Heyeti’nin de katkıları ile önemli bir proje başlattıklarını ifade etti.

Proje kapsamında tamamlanan 2 bölgede aşırı yağışlar sonrasında hiçbir sıkıntı yaşanmamasının kendisini memnun ettiğini belirten Fellahoğlu, diğer 6 noktanın da tamamlanmasıyla yağmur suyu drenaj hatları konusunda önemli bir iyileştirmeyi tamamlayacaklarını sözlerine ekledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.