1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ!
YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ!

YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ!

YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ!

A+A-

Lefkoşa Organize Sanayi Bölgesi’ne giden Atatürk Spor Salonu’nun yanındaki yol, yağmurun ardından göle döndü.

Lefkoşa’da Atatürk Spor Salonu’ndan Organize Sanayi Bölgesi’ne giden yol, dün Lefkoşa’yı etkisi altına alan sağanak nedeni ile göle döndü. Uzun süredir bakımı yapılmayan yolda altyapı çalışmaları nedeniyle kazılan ve çakılla doldurulan çukurlar da yağmur sonrasında suyla doldu. Asfaltı görmekte zorlanan sürücüler ayağını gazdan çekince trafik iyice tıkandı.

Yol darmadağın

Sanayi bölgesi yolundaki çukurları kapatmak için dökülen toprak ve çakıllar çözüm getirmedi. Dün sabah saatlerinde başlayıp Lefkoşa bölgesini etkisi altına alan sağanak yağmur, yolların çamur içinde kalmasına, kayan çakıllar nedeni ile derin çukurların ve su birikintileri oluşmasına neden oldu. Yağmurlu havalarda çamura gömülen yollardan şikayetçi olan esnaf, suların çekilmesi ile yolda kalan toprakların toza dönüşerek hem işlerini hem de sağlıklarını etkilediğini kaydetti.

Çukurlar su doldu, arabalar ilerleyemedi

Yağmur nedeni görünmez hale gelen çukurlara düşen araçların bazılarında ise maddi hasar meydana geliyor. Yağmur suyunun doldurduğu çukurların derinliklerini fark etmeyen sürücüler çukurlara düştükleri an kimi zaman araçlarının lastiklerinde kimi zaman ise ön düzeninde hasara neden oluyor. Araçlarının hasar görmesini istemeyen sürücüler ise trafikte oldukça yavaş ve temkinli hareket ettiği için trafiğin aksamasına neden oluyor.

Havadis

 

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.