1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YAĞMURDAN YIKILDI!
YAĞMURDAN YIKILDI!

YAĞMURDAN YIKILDI!

Nergisli’de yıllardır kullanılmayan kerpiç bina, şiddetli yağmurdan Hüseyin Kuburcu’nun evinin girişine yıkıldı

A+A-

Nergisli köyünde, haşerelerin yuvası olan kerpiç bir bina, şiddetli yağmurdan Hüseyin Kuburcu’nun evinin girişine yıkıldı.

Binanın, yıkılması için yıllardır ilgililere şikayette bulunan Hüseyin Kuburcu, yetkililerin taleplerini ciddiye almadığını belirtti ve “Olacağı buydu! Talebimizi ciddiye alan olmadı!” diye tepki gösterdi.
Kerpiç binanın geri kalan kısmının bir an evvel yıkılıp, evinin yanındaki arsanın temizletilmesini isteyen Hüseyin Kuburcu, şöyle konuştu:

“İki yıldır söylüyoruz, dinleyen yok! Sonunda yıkıldı. Bina ikiz kardeşim İbrahim Kuburcu ile benim evimin dibinde. Tehlike saçıyor. Adeta ölüme davetiye çıkartıyor. Çoluk çocuğumuzu bahçede oyun oynuyor. İçerisi pislik yığını. Fareler, yılanlar da cabası. Bıktık usandık. Böyle rezalet olmaz! Bina, ya çocukların başına yıkılsaydı? Ya birine bir şey olsaydı? Hesabını kim verecekti? Bina eski esermiş, yıkmayacaklarmış. 2005 yılından beridir koruma altına alınmış. Koruma altındaysa önlemi alınsın. Fare ve yılanlara yuva yapılmasın.”

KAYNAK:KIBRIS

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.