1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 'YAKACAĞIM'' DEDİ YAKTI!
'YAKACAĞIM'' DEDİ YAKTI!

'YAKACAĞIM'' DEDİ YAKTI!

“Tehdit etti ve yaktı…”

A+A-

 

Mağusa’da faaliyet gösteren  Gürsel ve Cemsal Ataoğlu’na ait olan “Ataoğlu Oksijen Endüstriyel ve Medikal Gazlar Ltd.”ye ait ofis olarak kullanılan iki konteyner önceki akşam camları kırılarak hasara uğratıldıktan sonra yanıcı madde dökülerek yakıldı. Ofis olarak kullanılan iki adet konteyneri küle çeviren 24 yaşındaki Burak Taş isimli genç ise kısa sürede tespit edilerek tutuklandı. Zanlı Taş’ın bugün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılması bekleniyor. İş yeri sahiplerinden Gürsel Ataoğlu ise zanlı Taş’a dava açmaya hazırlanıyor.

Ataoğlu: “Adımın lekelenmesine üzüldüm…”

Ataoğlu Oksijen Endüstriyel ve Medikal Gazlar Ltd. sahiplerinden Gürsel Ataoğlu, yaptığı açıklamada Burak Taş’ın 12 gün yanlarında çalıştığını ve başka bir çalışanla tartıştığı için de bir çok malzemeye kırıp zarar vererek işten ayrıldığını söyledi. Kardeşi Cemsal Ataoğlu’nun Burak Taş’ı arayarak “Gel konuşalım. Bizimle çalışmaya devam et” dediğini dile getiren Gürsel Ataoğlu, Taş’ın sadece maaşını almaya geldiğini ve işten ayrılırken malzemelere zarar verdiği için maaşından 50 TL kesildiğini açıkladı. Taş’ın 12 günlük maaşını sekreterden aldığını belirten Ataoğlu, Taş’ın sekretere “Gürsel ve Cemsal’a selam söyle bu fabrikayı onlara yar etmem, yakacağım” dediğini ve gittiğini söyledi.

Ataoğlu, dün sabah sekreterin fabrikaya geldiğinde kendisini arayarak fabrikanın yandığını söylediğini ifade ederek “Adam bizi tehdit etti ve gecesi fabrikayı yaktı” şeklinde konuştu. Fabrikada 15 yıllık birikiminin olduğunu ve yandığını dile getiren Ataoğlu, birikimlerinin yanmasına değil, adına leke sürülmesine üzüldüğünü söyledi. Taş’ın polise tehdit edildiğinin söylediğini belirten Ataoğlu, asıl kendilerinin Taş tarafından tehdit edildiğini ifade etti.

Zanlı bugün mahkemeye çıkarılacak…

Kısa sürede polis tarafından tespit edilerek tutuklanan zanlı Burak Taş’ın bugün “Kundaklama” suçlamasıyla Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılacak.

Detay

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.