1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YAKALANDI!
YAKALANDI!

YAKALANDI!

Olay yerinden kaçan ve aranan zanlı ...

A+A-

Güvercinlik’te yakalandı

Atlılar köyü çıkışında geçtiğimiz hafta düzenlenen operasyon sonucu ele geçirilen 600 gr Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu madde meselesi ile ilgili olarak suçüstü tespit edilerek tutuklandığı iddia edilen A.K’nin ardından olay yerinden kaçan ve aranan zanlı S.Ö bir hafta sonra Güvercinlik köyünde tespit edilerek tutuklandı

Atlılar köyü çıkışında geçtiğimiz hafta düzenlenen operasyon sonucu ele geçirilen 600 gr Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu madde meselesi ile ilgili olarak suçüstü tespit edilerek tutuklandığı iddia edilen A.K’nin ardından olay yerinden kaçan ve aranan zanlı S.Ö bir hafta sonra Güvercinlik köyünde tespit edilerek tutuklandı. “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlamasıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı S.Ö tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalacak.

Aranıyordu…

Meselenin tahkikat memuru Polis Çavuşu Fatih Kaleci, 22 Ocak tarihinde alınan bir bilgide Atlılar köyü çıkışında bulunan tabela altında uyuşturucu madde olduğunu ve uyuşturucu madde alışverişi yapılacağını öğrendiklerini anımsattı. Konu yere gidilerek pusu görevine başlandığını belirten Kaleci, 23 Ocak tarihinde zanlı S.Ö’nün, zanlı A.K ile birlikte kullanımındaki araçla olay yerine geldiğini ve zanlı A.K’nin araçtan inerek tabela altından içinde 600 gr uyuşturucu madde bulunan poşeti aldığı esnada tutuklandığını, zanlı S.Ö’nün ise “Dur” ihtarına uymayarak aracı ile kaçtığını belirtti.

23 Ocak tarihinde zanlı A.K’yi Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılarak 3 gün tutukluluk alındığını anımsatan Kaleci, zanlı S.Ö’yi  ise arama çalışmalarına başlandığını söyledi. Kaleci, zanlı A.K’nin  26 Ocak tarihinde tekrar mahkemeye çıkarılarak 8 gün daha tutukluluk alındığını, zanlı S.Ö’yi arama çalışmalarının ise devam ettiği belirtti.

Güvercinlik’te boş bir evde saklanıyordu…

Polis Çavuşu Fatih Kaleci, 30 Ocak tarihinde aldıkları bilgide zanlı S.Ö’nin Güvercinlik köyünde kimsenin kullanmadığı bir evde saklandığını öğrendiklerini açıkladı. Konu eve operasyon düzenlediklerini belirten Kaleci, zanlı S.Ö’nin polis aracını görmesi üzerine evden çıkarak polisin elinden kaçtığını açıkladı.

Zanlının ellerinden kaçmasının ardından aramaya başladıklarını ifade eden Kaleci, zanlıyı başka bir evin yanında bulunan kullanılmayan bir oda içerisinde bangoların altında saklanırken tespit ettiklerini ve tutukladıklarını açıkladı. Kaleci, akabinde zanlının ilk saklandığı eve geri gidildiğini belirterek, yapılan aramada beyaz kağıt üzerinde uyuşturucu madde kalıntısı bulunduğunu açıkladı. Zanlı aleyhine yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Kaleci, zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

3 gün tutuklu kalacak…

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Mine Güçlüer, zanlı S.Ö’nin tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

YD

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.