1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YAKAYI ELE VERDİ
YAKAYI ELE VERDİ

YAKAYI ELE VERDİ

Yakayı ele verdi;

A+A-

 

Girne’de 27 Ekim 2015 tarihinde, bir dükkana girerek E.A. isimli kadına ait cep telefonunu satarak, Gazimağusa’da, sahte isim kullanarak yarı fiyatına başka bir cep telefonu satışı yapan dükkana satan Emeka Nwosu şikayet üzerine yakalandı.

Polis başlattığı tahkikat sonrası önceki gün yakalanan Nwosu, dün Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Ceza Davaları Kıdemli Yargıcı Fügen Ulutekin’in huzuruna çıkarılan zanlı Sanal’la ilgili iddia makamı, Girne Adli Şube Amirliği’nde görevli polis memuru Kader Çamlıbelli’yi tanık olarak mahkemeye dinletti.

Polis memuru Çamlıbelli, zanlı Emeka Nwosu’yla ilgili tahkikatın yeni başladığını kaydetti. Meseleyle bağlantılı olarak Gazimağusa’da da zanlı aleyhine başkasının kimliğine bürünme ve sahtekarlıkla para temini suçlarından da soruşturmasının devam ettiğine dikkat çeken Çamlıbelli, bu aşamada zanlının bir gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Girne Kaza Mahkemesi Kıdemli Yargıcı Fügen Ulutekin, verilen şahadeti dikkate alarak, tahkikatın devam ettiğine bulgu yaptı. Ulutekin, bu aşamada tahkikatın salimen sürdürülebilmesi için zanlı Emeka Nwosu 1 gün tutuklu kalmasına emir verdi.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.