1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ''YAKINDA İHALEYE ÇIKILACAK”
''YAKINDA İHALEYE ÇIKILACAK”

''YAKINDA İHALEYE ÇIKILACAK”

Yakında ihaleye çıkacaklarını vurguladı;

A+A-

DENKTAŞ: “TARIM YENİDEN MASAYA YATIRILIYOR…”

“GÜZELYURT’A TAM DONANIMLI HASTANE İÇİN YAKINDA İHALEYE ÇIKILACAK”

Demokrat Parti - Ulusal Güçler (DP-UG) Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, Güzelyurt bölgesi halkının sağlık sorununu kökünden çözebilecek tam donanımlı bir hastane için yakında ihaleye çıkacaklarını vurguladı.

Denktaş, ilçe ve köy gezi programları çerçevesinde Güzelyurt’a bağlı Yukarı ve Aşağı Bostancı’yı ziyaret etti.

DP-UG Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamaya göre, bölge halkının sıkıntı ve beklentilerini dinleyen Başbakan Yardımcısı Denktaş, hükümet icraatları ve yerel seçimlerde ittifak konularını bölge halkı ile paylaştı.

Açık havada bölge halkının katılımı ile gerçekleşen görüşmede, DP-UG Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş’a, Güzelyurt Milletvekili Menteş Gündüz, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Erol Aktoprak ile Güzelyurt İlçe Başkanı Türkay Tokel ve parti örgüt başkanları eşlik etti.

DENKTAŞ: “TARIM YENİDEN MASAYA YATIRILIYOR…”

Bostancı halkını dinleyip, gerekli notları almasının sonrasında yaptığı konuşmada, halkın refahının yükselmesi adına hükümetin aldığı bir takım önlemler konusunda bilgi veren Başbakan Yardımcısı Denktaş, özellikle üreticilerin sorunlarının aşılması hususunda hazırlanan yasaları aktardı.

Narenciye konusundaki sıkıntıların da gündemde yer aldığı halk toplantısında, tarımın yeniden masaya yatırıldığını ve gelişmelerin yakın zamanda kamuoyu ile paylaşılacağına dikkat çeken Denktaş, bu yönde girişimcilerin de devlet desteği ile destekleneceklerini kaydetti.

Başbakan Yardımcısı Denktaş, ithalat ve ihracatta var olan sıkıntıların aşılması ve üretimin dünya standartlarına kavuşması ile gerek dünya gerekse Türkiye ile rekabet edilebileceğinin mümkün olduğunu ifade etti.

“GÜZELYURT’A TAM DONANIMLI BİR HASTANE”

DP-UG Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, bölge halkının sağlık sorununu kökünden çözebilecek tam donanımlı bir hastanenin Güzelyurt bölgesi için zorunlu olduğunu bildiklerinden bu yönde adım attıklarını ve yakında ihaleye çıkacaklarını vurguladı.

Yerel seçimlerde UBP ile ittifakın hükümet icraatlarını etkilemeyeceğini dile getiren Denktaş, hükümetin icraatlarının da tartışıldığı açık hava toplantısında, hükümet ederken yanlış ve hataların da olağan olduğunu ve eleştirilere her zaman açık olduklarını sözlerine ekledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.