1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Yakışıklı oyuncu öfkeden deliye döndü
Yakışıklı oyuncu öfkeden deliye döndü

Yakışıklı oyuncu öfkeden deliye döndü

Yakışıklı oyuncu öfkeden deliye döndü

A+A-
Bir dizide yıldızı parlayan yakışıklı oyuncu bir genç kıza telefon numarasını verirken yakalandığı haberlerine sitem etti.
 
Son dönemlerde Kiralık Aşk dizisindeki performansıyla adından söz ettiren Barış Arduç, çapkınlık iddialarına çok kızdı. 'Deliha' filminin çekimleri sırasında tanışıp aşk yaşamaya başladığı Gupse Özay'ı aldatmaya niyetlendiği, hatta çapkınlıkta acemi gibi haberlerle gündemde yer alan Barış Arduç, sosyal medya üzerinden sitem etti..
 
Kiralık Aşk dizisinde Ömer karakterini canlandıran Barış Arduç, özellikle basın mensuplarına tepki gösterdi. İşte, Barış Arduç'un o açıklamaları!
 
BİR SÜRÜ SAFSATA
 
"Bir arkadaşımın doğum günü sebebiyle 30 dakika uğradığım bir mekanda dizimizi takip eden bir genç kızın benimle fotoğraf çektirmek istemesi sonucu ortaya çıkan çirkin bir haber var. Çapkınlık yapmaktan tutun da alkolün etkisiyle ayakta zor durduğuma kadar bir sürü safsata... Biraz hassas olup sadece bir oyuncuyla fotoğraf çekilmek isteyen bir genç kızı böyle çirkin bir şeye alet etmeseniz olmaz mı? Bu yapılan ayıptır.
 
"O EKMEK BOĞAZINIZDAN GEÇMEZ"
 
Hadi biz alıştık yalan haber yapmanıza. Ama siz de biraz hassas olup sadece bir oyuncuyla fotoğraf çektirmek isteyen bir genç kızı böyle çirkin bir şeye alet etmeseniz olmaz mı? Sizin yaptığınızın adı da ekmek parası değil mi? İşine yalan karıştırmadan yapan magazinci arkadaşları tenzih ederek söylüyorum. Ayıptır, o ekmek boğazdan geçmez... Hayırlı işler birader."
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.