1. HABERLER

  2. SPOR

  3. ''YALAN MI SÖYLESEYDİM''
''YALAN MI SÖYLESEYDİM''

''YALAN MI SÖYLESEYDİM''

Bilic, suçu işlemediği halde erteleme için kendisinden özür beklendiğini dile getirdi, “Benim gibi bir insan, takımın başında olabilmek için asla böyle bir yalan söyleyemez.

A+A-

Galatasaray’dan sonra, Medical Park Antalyaspor karşısında da üç puan kaybeden Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Slaven Bilic üzüntüden kahroldu. Maçtan sonra locada ve dönüş uçağında ağzını bıçak açmayan Hırvat teknik adamı, yönetici Ahmet Kavalcı ile Futbol Genel Direktörü Önder Özen teselli etti.

Slaven Blic’e artık üzülmemesini ligin uzun bir yarış olduğunu söyleyen yönetime isyanını dile getiren siyah - beyazlı teknik adamın, yenilgiden çok, takımın başında olamamasına üzüldüğünü söylediği öğrenildi. Haksız bir şekilde üç maç ceza aldığını dile getiren Bilic, bütün bunların savunmada yalan söylememesinden kaynaklandığını sözlerine ekledi.

Suçu işlemediği halde, erteleme için özür dilemeyi asla kabul etmeyeceğini belirten Slaven Bilic’in, “Benim gibi bir insan takımın başında olabilmek için asla böyle bir yalanı itiraf etmez. Küfür edip bunu itiraf etsem cezam erteleniyor ama küfür etmediğim halde, savunmamda doğru söylememe rağmen takıma müdahale edemiyorum” ifadelerini kullandığı ortaya çıktı.

Artık üzülmenin hiç bir fayda sağlamayacağının farkında olduğunu söyleyen Bilic, takımın tek ihtiyacının ise alınacak bir galibiyet olduğunu belirtti. Eskişehirspor maçının kazanılması durumunda yeniden çıkışa geçebileceklerini dile getiren Hırvat hocanın, bu hafta kadroda revizyon yapması bekleniyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.